'In the spirit of skincare' met Paula's Choice cadeausets
terug naar pressroom

'In the spirit of skincare' met Paula's Choice cadeausets

Beschikbaar vanaf: 9 oktober 2023 

 

Zoek niet verder dan de feestelijke cadeausets van Paula’s Choice voor de feestdagen; een complete collectie met cadeausets voor de decembermaand, om te geven aan dierbaren. Het zorgvuldig samengestelde assortiment bestaat uit luxueuze cadeausets met full-size-, mini’s & christmas crackers – perfect voor onder de denneboom.   

Binnenkort onthult Paula’s Choice de gehele collectie voor de decembermaand in een feestdagenshop; die aan ieders wensenlijstje voldoet met limited edition sets voor elk budget en elk huidtype.  

 

De collectie bevat twee boxen in een feestelijk jasje, ze zitten tjokvol geavanceerde formules die in elke routine passen. Dit maakt dat ze geschikt zijn voor elke skincare-liefhebber. Het ornament – voor in de denneboom – bevat twee essentials voor iedereen. En: de christmas cracker past précies in een kerstsok. De hele collectie is feestelijk ingepakt, klaar om te geven tijdens de feestdagen.  

 

Luxueuze cadeausets voor de feestdagen 

Boost Je Glow Cadeauset – € 65  

Geef een stralende huid cadeau met deze glow-giving mini’s, die perfect passen bij de iconische BHA. De twee formules werken perfect samen voor een egale, harmonieuze teint. De twee formules pakken de meeste huidproblemen aan en zorgen ervoor dat de huid een voedende boost krijgt tijdens de wintermaanden.  

 

 • SKIN PERFECTING 2% BHA Liquid Exfoliant – 118ml 
 • BOOST 10% Azelaic Acid Booster – 30ml

 

Stralende Glow Cadeauset - € 74 

Straal net als de decemberlichtjes! Paula's Choice 2% BHA Liquid en vitamine C nachtcrème maken het mogelijk. De BHA verwijdert dode huidcellen op milde wijze, om een hernieuwde, stralende huid te onthullen. De vocht inbrengende crème met vitamine C versterkt de huidbarrière, terwijl de 5% stabiel vitamine C zelfs de meest doffe huid opheldert en de huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf.  

 

 • SKIN PERFECTING 2% BHA Liquid Exfoliant – 118ml 
 • C5 SUPER BOOST Nachtcrème – 50ml 

 

Skincare Ornament 

Bescherm Je Glow Cadeauset – € 21  

Dit ornament bevat niet alleen twee mini's die elke huid doen stralen, deze hangende accessoire is ook de perfecte versiering voor in de huiskamer. De set bevat de wereldwijd geliefde BHA & de DEFENSE Dagcrème. De formules werken samen om de huid te verhelderen en te hydrateren voor een mooie glow. De 2% BHA Liquid Exfoliant is dé formule om dode huidcellen effectief en op milde wijze te verwijderen. De DEFENSE Dagcrème beschermt tegen schadelijke uv-stralen & zorgt ervoor dat elke huid de hele winter lang blijft stralen. Kortom: de perfecte verrassing voor tijdens de decembermaand. 

 

 • SKIN PERFECTING 2% BHA Liquid Exfoliant – 30ml 
 • DEFENSE Essential Glow Dagcrème SPF 30 – 15ml 

 

Christmas Crackers  

Een zorgvuldige selectie van vier sets –  € 17  

Kom in de festive spirit voor de feestdagen met de collectie Crackers, vol met op wetenschap gebaseerde huidverzorging. 

 

De VERZACHT & BESCHERM Cracker is het perfecte duo voor iedereen die op zoek is naar verzorging voor een gevoelige huid:  

 

 • CALM Gezichtsreiniger – 30ml 
 • Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 PA++++ – 15ml 

 

De EGAAL + FRIS Cracker is ideaal voor diegene die op zoek is naar hydraterende skincare, die poriën niet doet verstoppen: 

 

 • CLEAR Regular Strength 2% BHA Exfoliant – 30ml 
 • CLEAR Oil-Free Nachtcrème – 15ml 

 

De HELDER & GEVOED Cracker geeft de huid een warme, stralende gloed voor de wintermaanden – perfect voor een hydratatieboost: 

 

 • SKIN PERFECTING 2% BHA Liquid Exfoliant – 30ml 
 • Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème – 15ml 

 

De ZACHT + EGAAL Cracker is de keuze bij een droge huid, voor meer anti-aging impact en om een natuurlijke glow – die schuilgaat onder een doffe huid – te onthullen: 

 

 • CLINICAL 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment – 5ml  
 • RESIST Anti-Aging Skin Restoring Dagcrème SPF 50 – 15ml 

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.