Paula's Choice lanceert: Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 Paula's Choice lanceert: Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50
terug naar pressroom

Paula's Choice lanceert: Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50

Paula’s Choice lanceert op 23 mei de NIEUWE SPF voor optimaal comfort en optimale bescherming: de Advanced Sun Protection Dagcrème SPF 50 (€ 44). Deze synthetische zonnefilter is geformuleerd met niet één, maar vijf ultramoderne zonnefilters om de huid diep te hydrateren zonder een vettig gevoel achter te laten. De formule is geschikt voor dagelijks gebruik en perfect om opnieuw aan te brengen. Gebruik deze innovatieve zonnebrandcrème voor ultieme bescherming tegen schadelijke Uv-stralen & een dewy gloed op de huid. 

 

Dit is de zonnebrandcrème voor iedereen die zonbescherming & hydratatie nodig heeft, om de huid te beschermen tegen schadelijke UVA- & UVB-stralen, terwijl tegelijkertijd huidveroudering wordt voorkomen voor de toekomst. De formule voelt comfortabel aan bij het aanbrengen, is transparant en geschikt voor alle huidtypen.

 

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.