Paula's Choice lanceert: 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum
terug naar pressroom

Paula's Choice lanceert: 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

-EMBARGO TOT 1 NOVEMBER-

 

Het NIEUWE Paula's Choice 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum (€ 69), dat op 1 november wordt gelanceerd, bevat een zeer stabiele vorm van 25% vitamine C om een ongelijkmatige huidteint te verminderen, de elasticiteit van de huid zichtbaar te verbeteren & de huid te verstevigen.En: de formule is niet irriterend en geeft de huid een stralende glow. 

  • Krachtig 25% vitamine C pakt hardnekkige huidverkleuringen en zonneschade aan 
  • Glutathion minimaliseert irritatie & versterkt de voorraad aan antioxidanten van de huid 
  • GAP-technologie pakt huidverkleuringen aan door oxidatieve stress te helpen verminderen • Lichte, hydraterende lotion voor alle huidtypen 
  • Slim verpakt met een pompje dat geen lucht doorlaat 

 

Spotlight ingrediënten: 

 

  • 23% Tetrahexyldecyl Ascorbaat: In olie oplosbare, zeer stabiele en milde vorm van vitamine C die huidlipiden beschermt tegen schade door vrije radicalen.
  • 2% Ascorbyl Glucoside: In water-oplosbaar, breekt in de huid langzaam af tot ascorbinezuur om de antioxiderende werking in de bovenste lagen van de huid te behouden. Helpt de huid veerkrachtiger te maken bij blootstelling aan uv-licht. 
  • Glutathion: Een tripeptide bestaande uit drie aminozuren. Een krachtig antioxidant die van nature in de huid voorkomt en huidverkleuringen verheldert en vitamine C stabiliseert. 
  • GAP-technologie: Glutathion-aminozuurprecursoren die het glutathiongehalte van de huid verhogen en de natuurlijke vitamine C- en E-inhoud van de huid recyclen voor een robuustere bescherming tegen omgevingsfactoren. Helpt oxidatieve stress te verminderen die huidverkleuring veroorzaakt.

 

De kracht van vitamine C 

Vitamine C is één van de populairste huidverzorgingsingrediënten, maar is het de hype waard? Met een overvloed aan onderzoek dat de indrukwekkende voordelen voor de huid onderbouwt, is het antwoord onmiskenbaar ja. Daarom is de Paula's Choice C+ collectie gewijd aan dit hoogwaardige ingrediënt. Eén van de redenen waarom vitamine C zo goed is voor de huid en goed werkt als onderdeel van een routine, is omdat het een natuurlijk bestanddeel is van een gezonde huid. Bij een jonge huid zijn er veel vitamine C-niveaus in de primaire lagen van de huid (epidermis, de buitenste lagen, en dermis, de middelste laag). Echter, naarmate we ouder worden, raken deze niveaus op natuurlijke wijze uitgeput en is de huid minder goed in staat om vitamine C uit voeding en/of supplementen op te slaan. Onbeschermde blootstelling aan de zon (uv-schade) en milieuvervuiling versnellen deze afname, waardoor de huid er dof en oneffen uitziet en minder stevig aanvoelt dan vroeger. Gelukkig kunnen plaatselijke vitamine C-oplossingen uit de Paula's Choice C+ collectie deze schade helpen beperken, zodat de huid er gezonder uitziet en aanvoelt, en beter in staat is om zichtbare schade te herstellen.

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.