Paula's Choice introduceert: de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster Paula's Choice introduceert: de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster
terug naar pressroom

Paula's Choice introduceert: de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster

De nieuwe Paula’s Choice Pro-Collagen Multi-Peptide Booster (€ 63) vernieuwt, versterkt en verstevigt de diepere huidlagen met zes pro-collageen peptiden. De mix van peptiden ondersteunt de huid op krachtige wijze, voor optimaal anti-aging-resultaat.

 

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster: 

De structuur van de huid lijkt eigenlijk op een matras; over de jaren, verliezen de veren van deze ‘matras’ langzaam hun veerkracht. Peptiden versterken de structuur van de huid, zodat het matras (ook wel: de huid) veerkrachtig blijft. Binnen vier werken pakt de formule huidveroudering effectief aan.

 

Met hulp van het laatste onderzoek rondom peptiden, heeft Paula’s Choice een serum geformuleerd dat doordringt tot de onderste huidlagen. Het gaat verder dan het huidoppervlak; de booster werkt tot in de diepere epidermale-verbindingen van de huid, om deze opnieuw op te bouwen en te verstevigen. Tegelijkertijd zorgt hydraterend hyaluronzuur en krachtige aminozuren ervoor dat de huid er steviger en vitaler wordt.

 

De krachtige peptiden-mix geeft niet alleen zichtbaar resultaat binnen 15 minuten, maar ook langdurig resultaat na vier weken gebruik. Direct na het aanbrengen worden fijne lijntjes zichtbaar minder. Op de lange termijn zorgt deze booster voor een jonger uitziende huid, door drastische vermindering van diepe, grove rimpels. En: kraaienpootjes worden binnen 28 dagen enorm verminderd.

 

Langdurig gebruik van de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster zorgt voor strakkere contouren, een gelifte en bovenal veerkrachtige huid. Elke huid heeft behoefte aan een verbeterde, stralende teint, textuur en minder verlies van stevigheid. Ook voor een (rosacea)-gevoelige huid is deze geavanceerde formule met parfumvrije, kalmerende & herstellende ingrediënten en antioxidanten geschikt en heeft het veel voordelen.

 

Voornaamste voordelen:

• Vervaagt fijne lijntjes binnen 15 minuten*

• Bewezen effectief in het verstevigen & verminderen van rimpels na een periode van 4 weken

• Boost de elasticiteit van de huid voor 100% na vier weken gebruik

• Zijdezachte, lichte gel die direct wordt opgenomen door de huid

 

*Een kort termijn effect om de huidteint te verbeteren

 

Ingrediënten in de schijnwerpers:

een mix van zes pro-collageen peptiden, die bewezen effectief zijn: 

• Tridecapeptide-1: een synthetische peptide die bestaat uit een unieke combinatie van ingekapselde aminozuren: alanine, leucine, lysine en valine. Deze peptiden is bewezen werkzaam tegen rimpels en geeft zichtbaar resultaat; het verzacht rimpels binnen 15 minuten. Naarmate je dit ingrediënt langer gebruikt, worden rimpels en lijntjes nog zachter - ook rond de ogen en mond. • Sh-Polypeptide-121: deze huididentieke peptide met één keten ondersteunt de onderste lagen van de huid, strijkt rimpels glad en verbetert de veerkracht van de huid.

• Palmitoyl Tripeptide-5: een synthetische peptide die een rol speelt in het verstevigen van de huid.

• Palmitoyl Tetrapeptide-72 Amide: een synthetische peptide die de huid op verschillende manieren ondersteunt, verstevigt & strakker maakt.

• Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine: deze synthetische peptide ondersteunt de huid om steviger te worden en werkt samen met collageen en andere eiwitten, die een rol spelen bij het behouden van de natuurlijke opbouw van de huid.

• Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate: deze synthetische peptide-mix verbetert de hydratatie, gladheid en stevigheid van de huid aanzienlijk, door de onderliggende ondersteuning van de huid te boosten.

 

Verkijgbaar vanaf: 3 mei 2023

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.