Paula's Choice - De BHA die wereldwijd uitblinkt
terug naar pressroom

Paula's Choice - De BHA die wereldwijd uitblinkt

In 2000 lanceerde Paula's Choice één van de allereerste leave-on-exfolianten in de beauty-industrie ooit. Paula Begoun, wist simpelweg dat deze formule zou doen wat het belooft. Nu rest natuurlijk de vraag: hoe kwam de BHA precies tot stand? 

 

Een icoon in wording 

Al het onderzoek over BHA deed Paula versteld staan, de wetenschap loog er ook niet om: dit was met overtuiging een ster-ingrediënt. Dit was het moment waarop ze begon te sleutelen aan een formule met BHA. Het resultaat: de 2% BHA Liquid Exfoliant. De textuur was wel ongebruikelijk voor een exfoliant, eigenlijk wilde niemand in haar team de formule lanceren. Paula hield voet bij stuk nadat ze het voor het eerst had geprobeerd. Haar poriën zagen er zo anders en ze had zichtbaar minder onzuiverheden en roodheid. Haar oordeel? “Het is mijn keuze, Paula’s Choice. We brengen het op de markt.” 

 

En nu? 

Elke 6 seconden wordt er een Paula's Choice BHA Liquid verkocht (gebaseerd op wereldwijde verkopen in 2022), de BHA Liquid heeft meer dan 30 wereldwijde schoonheidsprijzen gewonnen en tienduizenden 5-sterrenrecensies, met elke dag meer die binnenkomen. Daarom is de BHA een echte original op exfoliatievlak. 

 

Wat doet de BHA Liquid Exfoliant?

De 2% BHA Liquid Exfoliant dringt door tot diep in de poriën, verfijnt fijne lijntjes en rimpels, versterkt de huidbarriére & hydrateert de huid. Dit alles in één formule.

 

Een onafhankelijke studie over de 2% BHA Liquid Exfoliant geeft de volgende resultaten:

 

  • Klinisch bewezen om de huid te verhelderen, te hydrateren & de huidbarriére te verbeteren
  • 93% van de proefpersonen zag zichtbare verbetering in fijne lijntjes binnen 4 weken
  • 91% was het erover eens dat hun huid er gezonder uitzag
  • 90% was het erover eens dat hun huidtextuur verbeterd was
  • 82% was het erover eens dat hum poriën er kleiner uitzagen

 

De iconische 2% BHA Liquid Exfoliant van Paula’s Choice is met recht anders dan álle andere exfolianten in de industrie. Tijd om de BHA in de spotlights te zetten voor de feestdagen en stil te staan bij het succes van deze formule.  

 

Stay tuned en mis de exclusieve limited edition van de geliefde BHA-exfoliant niet. Te verwachten tijdens Black Friday 2023.  

 

Paula's Choice staat voor transparantie in de beauty-industrie. Het skincare-merk laat zich leiden door de wetenschap, niet door trends. Eerlijkheid staat hoog in het vaandel: volgens Paula's Choice moet een goed geformuleerde BHA-exfoliant méér doen dan alleen poriën ontstoppen.

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.