LOBERON - WINTER 2023
terug naar pressroom

LOBERON - WINTER 2023

Maak kennis met LOBERON! Het Duitse interieurmerk staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Het merk werd in 2012 in Neurenberg, Duitsland opgericht. LOBERON is daarnaast gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners. LOBERON staat voor warmte, zowel qua wonen als menselijkheid. Met trots presenteren zij de nieuwe Winter’23 collectie.

 

Warmte betekent een uitnodigende sfeer en het gevoel van gemak en welkom zijn. Warmte is het samenspel van natuurlijke kleuren en materialen, elegante vormen en precies de juiste touch of glamour en nostalgie. Deze kenmerken zijn allemaal terug te vinden in de nieuwe collectie. Ontdek zitmeubels met sierlijke bekleding en gedraaide details. Het prachtige en speelse design zorgt in combinatie met zachte kussens en dekens voor een mooi evenwicht. 

 

Bij een winterse woonoase horen natuurlijk ook stijlvolle accessoires die het feestdagenseizoen inluiden. LOBERON biedt talloze opties om het huis te decoreren, denk aan een kruk in de vorm van een slee, duizenden kaarsen, lampen en lantaarns en nostalgische treinen. Geniet van het komende seizoen, samen met LOBERON.

 

LOBERON is verkrijgbaar via www.loberon.com
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom

 

Klik hier voor de HERFST 2023 beelden

Klik hier voor de KERST 2023 beelden 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

LOBERON - SUMMER 2024
LOBERON - SPRING 2024
LOBERON - EASTER 2024
LOBERON - KERST 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA LOBERON

LOBERON is een snelgroeiend e-commercebedrijf dat staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Opgericht in 2012 in Neurenberg, Duitsland, is het bedrijf nu al een van de toonaangevende aanbieders in deze sector in Duitsland. LOBERON is ook gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners.