LOBERON - SPRING 2024LOBERON - SPRING 2024
terug naar pressroom

LOBERON - SPRING 2024

De lente brengt een subtiele en verfijnde sfeer met zich mee. Bij LOBERON wordt dit weergegeven in helder ontworpen kamers, waarbij delicate pasteltinten en een scala aan warme kleuren een uitnodigende ambiance creëren.

 

Een enkele frisse groene tak of vlierbesbloesem kan een hele kamer betoveren. Van limoengroene linnen fauteuils tot lichtblauwe secretaresses en antieke ladekasten in oudroze tinten. Het lentelicht accentueert zelfs de kleinste details en laat alles in huis stralen. 

 

LOBERON kiest deze lente voor kleurrijke en levendige accessoires. Ook hier blijft LOBERON trouw aan zijn kernwaarden. Goed design is niet opzichtig. Het overtuigt met creativiteit en subtiliteit. 


De LOBERON SPRING '24 collectie is vanaf 2 januari 2024 is verkrijgbaar via www.loberon.com
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

LOBERON - SUMMER 2024
LOBERON - EASTER 2024
LOBERON - KERST 2023
LOBERON - HERFST 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA LOBERON

LOBERON is een snelgroeiend e-commercebedrijf dat staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Opgericht in 2012 in Neurenberg, Duitsland, is het bedrijf nu al een van de toonaangevende aanbieders in deze sector in Duitsland. LOBERON is ook gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners.