LOBERON - EASTER 2024
terug naar pressroom

LOBERON - EASTER 2024

Met Pasen verwelkomen we niet alleen de lente, maar ook de kleuren en levendigheid in het assortiment van LOBERON. De zorgvuldig uitgekozen accessoires voor Pasen zijn net zo fris als de seizoensverandering zelf. Dit is het moment om ook binnenshuis weer een vrolijke sfeer te creëren.

 

Na de lange, grijze winter snakken we naar de eerste tekenen van de lente. Het moment waarop de zon weer begint te schijnen, de vogels vrolijk fluiten en de kleurrijke bloemen hun kopjes boven de grond uitsteken. Ontdek deze selectie perfecte vazen, knusse kussens in zachte pasteltinten, handgeschilderde paashazen en een scala aan decoratieve items. 

 

Verwelkom de lente in stijl en kleur met LOBERON's prachtige Paas- en lente collectie, en laat de warmte van dit seizoen jouw huis verlichten!

 

De LOBERON Easter'24 collectie is vanaf 2 januari 2024 is verkrijgbaar via www.loberon.com

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

LOBERON - SUMMER 2024
LOBERON - SPRING 2024
LOBERON - KERST 2023
LOBERON - HERFST 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA LOBERON

LOBERON is een snelgroeiend e-commercebedrijf dat staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Opgericht in 2012 in Neurenberg, Duitsland, is het bedrijf nu al een van de toonaangevende aanbieders in deze sector in Duitsland. LOBERON is ook gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners.