LOBERON - MID SUMMER 2024LOBERON - MID SUMMER 2024
terug naar pressroom

LOBERON - MID SUMMER 2024

Het zomerseizoen staat voor de deur en daarmee ook het moment om onvergetelijke evenementen, zoals verlovingsfeesten, bruiloften of jubileums, te organiseren. LOBERON biedt enorm veel inspiratie en heeft duizenden items beschikbaar om ieder event tot in de puntjes aan te kleden.
 
Dit soort feesten worden niet iedere dag gevierd en juist daarom moeten ze uniek en onvergetelijk zijn. Laat de fantasie op de vrije loop en geef zo elk feest & gelegenheid een persoonlijke draai. Creëer een perfecte tafelsetting met de prachtige wijnkoelers, kandelaars en servies van LOBERON. En verlicht de ruimte met sfeervolle lantaarns en lichtsnoeren voor een magische avond.
 
LOBERON. Coming Home
 
De LOBERON MID SUMMER '24 collectie is verkrijgbaar via www.loberon.com.
Voor uitleen en meer informatie kan je een mailtje sturen naar c.borstlap@simplypr.nl.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

LOBERON - SUMMER 2024
LOBERON - SPRING 2024
LOBERON - EASTER 2024
LOBERON - KERST 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA LOBERON

LOBERON is een snelgroeiend e-commercebedrijf dat staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Opgericht in 2012 in Neurenberg, Duitsland, is het bedrijf nu al een van de toonaangevende aanbieders in deze sector in Duitsland. LOBERON is ook gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners.