Zeg gedag tegen pigmentatie, onzuiverheden en mee-eters met FOREO's KIWI™ derma en KIWI™Zeg gedag tegen pigmentatie, onzuiverheden en mee-eters met FOREO's KIWI™ derma en KIWI™
terug naar pressroom

Zeg gedag tegen pigmentatie, onzuiverheden en mee-eters met FOREO's KIWI™ derma en KIWI™

Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan talloze uitdagingen; van het aanbrengen en verwijderen van make-up tot de invloed van weersomstandigheden en luchtvervuiling. Dit draagt bij aan het aantasten van de huid en kan voor structuur, verstopte poriën en andere onzuiverheden zorgen. Ondanks het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en de vele, vaak niet effectieve beauty hacks, kan de huid soms een extra duwtje in de rug gebruiken. Daarom heeft FOREO een nieuwe collectie gelanceerd, bestaande uit KIWI™ derma en KIWI™.

 

Hoewel de naam vergelijkbaar is, zit er weldegelijk verschil tussen beide apparaten. KIWI™ derma is perfect voor een rijpere huid met structuur, pigmentatie, ouderdomsvlekjes en tekenen van huidveroudering. KIWI™ is geschikt voor de huid met onzuiverheden, mee-eters en zichtbare poriën.

 

Blackheads suck

In het gezicht zitten rond de 20.000 poriën. Poriën zijn openingen van de klieren van de huid waarin al het vuil, talg en ophopingen worden verzameld. Door het verstoppen van de poriën ontstaan mee-eters, wat vooral voorkomt op de neus en de T-zone. FOREO, het Zweedse beauty-tech merk, lanceert op 1 februari KIWI™ derma en KIWI™. Deze apparaten zijn de snelste, veiligste en meest efficiënte manier om mee-eters uit de huid te verwijderen. Hoe werken ze precies?

 

KIWI™ derma

KIWI derma is de drievoudige technologische oplossing voor verschillende huidproblemen. Het apparaat maakt gebruik van verschillende technologieën, zoals microdermabrasie, vacuümzuiging, T-Sonic massage.

 

 

  • Microdermabrasie: Een niet-invasieve cosmetische procedure waarbij een apparaat met fijne kristallen of diamanten wordt gebruikt om de buitenste laag van de huid te exfoliëren. KIWI derma maakt gebruik van drie verschillende diamanten. De kleine diamant exfolieert heel nauwkeurig de T-zone, de middelste helpt zichtbare fijne lijntjes en onzuiverheden te verminderen. De grote diamant kan gebruikt worden om de wangen en gevoelige zones te exfoliëren. Door dode huidcellen en huidresten voorzichtig te verwijderen, helpt microdermabrasie de doorbloeding en collageenproductie te stimuleren - wat leidt tot een verbeterde huidtextuur, minder fijne lijntjes en een glowy huid.

 

  • Vacuümzuiging: Speelt een belangrijke rol in het microdermabrasieproces en verbetert de effectiviteit hiervan. Het helpt bij het exfoliatie proces door dode huidcellen op het huidoppervlak onmiddellijk weg te zuigen en onzuiverheden uit de poriën te verwijderen. Het stimuleert ook de doorbloeding en bevordert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen om de collageenproductie te bevorderen en het natuurlijke genezingsproces van de huid te ondersteunen. Daarnaast bevordert het de lymfedrainage, waardoor wallen en zwellingen in het behandelde gebied verminderen. 

  • T-Sonic™ massage: De 'T' in T-Sonic™ staat voor transdermaal - zo genoemd omdat deze pulsaties door de buitenste lagen van de huid dringen. Ze helpen de poriën tijdelijk te verwijden, zodat de vacuümzuiging van KIWI™ derma onzuiverheden effectief uit de poriën kan verwijderen. De T-Sonic™ pulsaties ontspannen de spanningspunten in de gezichtsspieren en stimuleren de bloedsomloop, waardoor de huid er fris en glowy uitziet.  

 

KIWI™ - for a flawless look

KIWI™ maakt gebruik van vacuümzuiging en blauw LED-licht om zachtjes diepgewortelde mee-eters en andere onzuiverheden te verwijderen. Het blauwe LED-licht wordt gebruikt om alle resterende bacteriën onder de huid te vernietigen, waardoor puistjes in de toekomst worden voorkomen. Het ultra-hygiënische filter is 100% waterdicht en hoeft nooit te worden vervangen. Dit ultieme FOREO apparaat maakt de poriën kleiner voor een stralende en zuivere huid!

 

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com