NIEUW! FOREO's SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence MistNIEUW! FOREO's SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist
terug naar pressroom

NIEUW! FOREO's SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist

Spray your way naar een dewy en stralende huid met FOREO’s nieuwste SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist! Met trends als ‘skin flooding’ is het hebben van een gehydrateerde huid al langere tijd een must. Deze mist zorgt ervoor dat de vochtarme huid weer gaat stralen en is dé perfecte aanvulling op de SUPERCHARGED skincare collectie van FOREO.

 

SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist

FOREO’s nieuwste skincare product is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme huid met de eerste tekenen van huidveroudering. Deze herstellende mist is ontworpen om te worden gebruikt als de eerste stap van de ochtend- en avondroutine, maar ook om de huid gedurende de dag te verfrissen. SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist geformuleerd met verhelderende 2% Niacinamide om pigmentvlekken te vervagen en roodheid te minimaliseren. Ook zorgt dit ingrediënt ervoor dat zichtbare poriën worden verminderd en de huidbarrière wordt versterkt. Daarnaast helpt een mix van 9 peptiden de collageen- en elastineproductie te stimuleren, om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Om de huid te herstellen, kalmeren en hydrateren bevat de mist ook Centella Asiatica. Panthenol helpt de huid soepel en gezond te houden door vocht aan te trekken en vast te houden om de barrièrefunctie te ondersteunen. Voor de ultieme gehydrateerde look! 

FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0 

Het FOREO SUPERCHARGED serum 2.0 heeft een verjongende formule waarvan klinisch is bewezen dat het de productie van collageen type 1 aanzienlijk verhoogt. Het helpt de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Door de combinatie van hyaluronzuur, elektrolyten, ceramiden en squalaan is ook klinisch bewezen dat het het vochtgehalte van de huid na verloop van tijd verhoogt met 46% na 2 uur en 55% na 4 uur - waardoor de huid zacht, glad en stralend wordt. SUPERCHARGED™ Serum 2.0 is speciaal ontwikkeld voor gebruik met FOREO's microcurrent apparaten door de geleidende eigenschappen, maar kan ook op zichzelf worden gebruikt als hydraterend serum. 

 

FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer 

Het is klinisch bewezen dat de snel absorberende crème met gel-textuur het vochtgehalte van de huid met 40% verhoogt in slechts 15 minuten. Deze moisturizer is zorgvuldig geformuleerd als een krachtige alles-in-één oplossing om langdurige hydratatie te bieden, de elasticiteit van de huid te verbeteren, vochtverlies te voorkomen en de huidbarrière te helpen versterken - voor een jeugdige glow. Het masker bevat onder andere hyaluronzuur, vitamine E, zink en rosehip oil.

FOREO SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask 

Dit rijke en herstellende masker kalmeert de huid en sluit vocht in tijdens het slapen. Het gezichtsmasker is een voedende leave-in behandeling dat de huid ‘s nachts herstelt en celvernieuwing ondersteunt, zonder de poriën te verstoppen. Het masker bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, met onder andere sodium hyaluronate, olijfolie, zink en rosehip oil.

Alle bovengenoemde cosmetics producten van FOREO zijn vegan, cruelty free en geproduceerd in Spanje.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com