'Skinimalism': de Zweedse beauty routine van FOREO
terug naar pressroom

'Skinimalism': de Zweedse beauty routine van FOREO

'Skinimalism' is al langere tijd een trend die de beauty industrie verovert, waarbij de huidverzorgingsroutine wordt vereenvoudigd tot slechts een paar essentiële stappen. FOREO speelt hier op in door middel van de “Swedish beauty routine”. De 5-minuten trend zorgt voor een natuurlijke, fresh faced look à la Hailey Bieber. Deze routine van FOREO is gebaseerd op het gebruik van een minimaal aantal producten en stappen, wat maximale resultaten oplevert; want less is more. Deze routine maakt gebruik van FOREO’s meest bekende producten - LUNA™ 4, BEAR™ 2 en UFO™ 3. In slechts een aantal minuten wordt de huid gereinigd, gelift en gehydrateerd. Het Zweedse geheim voor een perfecte huid!

 

Less is more

FOREO lanceert een revolutionaire kijk op de traditionele huidverzorgingsroutine onder de naam “Swedish beauty routine". Met deze eenvoudige maar effectieve methode wordt er in slechts een aantal minuten een stralende look en gezonde glowy skin gecreëerd. Het is bekend dat de Zweedse beauty routines van FOREO gericht zijn op het bereiken van specifieke huidresultaten, maar daarnaast ook prioriteit geven aan self-care. Alles wat binnen de Zweedse routine valt is niet-invasief, comfortabel en zacht voor de huid. FOREO’s geavanceerde technologie, gecombineerd met huidverzorgingsproducten, biedt een gemakkelijke manier om de perfecte huid te krijgen zonder uren in de badkamer of een salon door te brengen.

 

De Zweedse schoonheidsroutine bestaat uit 3 stappen: gezichtsreiniging, niet-invasieve facelift en hydrateren.

 

  • Stap 1

Gebruik het LUNA™ 4 gezichtsreinigingsapparaat om de huid in één minuut te reinigen. De T-Sonic™ pulsaties gecombineerd met fluweelzachte siliconen touchpoints verwijderen onzuiverheden en reinigen de huid tot diep in de poriën. Het is klinisch bewezen dat het 99% van vuil, olie en make-up resten te verwijderen en is 35x hygiënischer dan borstels met nylon haren. Dit apparaat is perfect te gebruiken met FOREO's speciaal geformuleerde LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0, voor maximale voeding en bescherming tegen vrije radicalen.

 

  • Stap 2 

De tweede stap is een 2-minuten facelift met BEAR™ 2. FOREO BEAR™ 2 maakt gebruik van geavanceerde microstroom & T-Sonic™ pulsaties om de 65+ spieren in het gezicht en de nek te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling. De microstromen versterken de huid, terwijl FOREO's kenmerkende T-sonic™-pulsaties de spanningspunten van de gezichtsspieren laten ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verdwijnen. Van BEAR™ 2 apparaten is klinisch bewezen dat ze de stevigheid en elasticiteit van de huid aanzienlijk verbeteren in slechts 1 week.

 

  • Stap 3

Het gebruik van de UFO™ 3 geeft de huid onmiddellijke en langdurige hydratatie. De apparaten uit de UFO-range geven in slechts 90 seconden een maskerbehandeling op spa-niveau.  Het is klinisch bewezen dat de UFO het vochtgehalte van de huid in slechts 2 minuten met 126% verbetert. Met een combinatie van Thermo-therapie, Cryo-therapie, LED lichttherapie en T-Sonic™ pulsaties tillen ze de huidverzorging naar een hoger niveau. Perfect te gebruiken in combinatie met de speciaal ontworpen UFO™ geactiveerde maskers of FOREO sheet maskers om te genieten van voorgeprogrammeerde routines via de FOREO app.

 

FOREO is trots op de Zweedse schoonheidsroutine dat gericht is op het bevorderen en gemakkelijker maken van de gezondheid van de huid. Voor de utlieme glow. 

 

Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com