Ontdek de FOREO mini's voor op reis
terug naar pressroom

Ontdek de FOREO mini's voor op reis

De zomer is in volle gang. Grote kans dat er deze maanden nog een vakantie op de planning staat. Overpacking vermijden en toch alle onmisbare items bij de hand hebben? FOREO got you! UFO™ 3 go, LUNA™ 4 go en BEAR™ mini zijn de ultieme travel sizes die niet kunnen ontbreken in de koffer.

 

UFO 3 go

UFO™ 3 go is het compacte en lichtgewicht kleine zusje van UFO™ mini. Dit apparaat bevat thermotherapie om de huid tot de ideale temperatuur te verwarmen, waardoor de actieve ingrediënten van het masker diep in de huid kunnen worden geabsorbeerd, voor optimale resultaten. Ook bevat UFO™ 3 go LED-lichttherapie, dit is een niet-invasieve en effectieve manier om de huid te verzorgen, hydrateren en verjongen - voor een jeugdige, stralende look. UFO™ 3 apparaten bieden het volledige spectrum van LED-lampen om de huid in slechts enkele minuten te revitaliseren. UFO 3™ go zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en glowy blijft, zelfs onderweg!

 

LUNA 4 go

FOREO’s LUNA 4™ go is de kleine versie van LUNA™ 4, die perfect is om overal mee naartoe te nemen voor een stralende en schone huid. Ideaal, want het is klinisch bewezen dat LUNA 4™ go 99% van het vuil, olie en make-up resten verwijdert tijdens een reinigingsroutine van slechts 1 minuut. Naast reinigen biedt dit kleine apparaatje ook een verstevigende massage aan die gebruikmaakt van pulsaties met lage frequenties om de lymfedrainage te verbeteren en fijne lijntjes en verslapping te helpen verminderen. In slechts 1,5 uur is LUNA 4™ go volledig opgeladen, waarna deze 300 keer gebruikt kan worden.

 

BEAR™ mini

BEAR™ mini maakt gebruik van een combinatie van microcurrent en T-Sonic™ pulsaties voor een jeugdige en strakke huid. De stimulerende microcurrent verstevigt en lift de huid, terwijl FOREO’s bekende T-Sonic™ pulsaties ervoor zorgen dat de gezichtsspieren zich ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. BEAR™ mini is ideaal voor de oogcontour en wenkbrauwen en is perfect voor on the go dankzij het kleine formaat.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_OFFICIAL.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com