'Notox': zeg 'nee' tegen botox en 'ja' tegen de FOREO BEAR™ 2 collectie
terug naar pressroom

'Notox': zeg 'nee' tegen botox en 'ja' tegen de FOREO BEAR™ 2 collectie

Anti-aging producten blijven stijgen in populariteit. Naarmate we ouder worden, zijn fijne lijntjes en rimpels steeds beter zichtbaar. Producten voor huidverjonging in de vorm van crèmes, supplementen of zelfs een bezoek aan de cosmetisch arts; beauty lovers zijn altijd op zoek naar de ultieme manier om de huid glad en strak te houden. Op TikTok is een duidelijke trend zichtbaar naar niet-invasieve vormen van huidjonging. 'Notox' is de beauty term waar ‘nee’ wordt gezegd tegen botox en ‘ja’ tegen hulpmiddelen zonder naalden. FOREO sluit zich hierbij aan en lanceert de BEAR™ 2 collectie: niet-invasieve facelift apparaten die de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren, met het comfort van thuis. 

 

BEAR 2 collectie 

De BEAR 2 collectie bestaat uit; BEAR 2, BEAR 2 go, BEAR 2 eyes & lips en BEAR 2 body. Van deze apparaten is klinisch bewezen dat het diepe rimpels en fijne lijntjes verminderd. Ook de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt aanzienlijk verbeterd in slechts 1 week. De apparaten maken gebruik van microstromen en FOREO's gepatenteerde T-Sonic™ massage. Deze microstromen zorgen ervoor dat de spieren worden verstevigd. Ook is aangetoond dat dit de productie van collageen en elastine verhoogd. De T-Sonic™ massage verbetert de lymfedrainage, waardoor er minder vocht wordt vastgehouden en gifstoffen worden afgevoerd - hierdoor worden wallen vermindert. Ook stimuleert de BEAR™ 2 de microcirculatie en maakt de huid voller door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de cellen te brengen - om het huidvernieuwingsproces te versnellen en pigmentvlekken te vervagen voor de ultieme glow.

 

BEAR™ 2 

 

De BEAR™ 2 is een apparaat dat gebruikt maakt van 4 revolutionaire soorten microstromen om alle 69 spieren in het gezicht en hals te verstevigen:

 

  • Advanced Microcurrent™: de constante microstroom stimuleert de spieren om deze te versterken, terwijl de huid aan de bovenkant strakker wordt.

  • Lifting Microcurrent™: De stroom wordt herhaaldelijk van een lage naar een hoge frequentie gebracht. Hierdoor worden de spieren op een natuurlijke manier gestimuleerd voor de ultieme contoured look.

  • Tapping Microcurrent™: snelle en korte stroomgolven vloeien door de bovenste lagen van de huid, om de huid te verhelderen en voller te maken.

  • Sculpting Microcurrent™: brengt de microstromen dieper in de spieren, om ze effectief te verstevigen. Dit zorgt voor de perfecte sculpted look.

Ook m​aakt de BEAR™ 2 gebruik van een Anti-Shock System. Dit is een uniek geïntegreerd systeem dat ultra slimme sensoren gebruikt om de weerstand van de huid tegen elektriciteit te scannen en te meten met een snelheid van 100x per seconde. Op deze manier wordt de intensiteit van de microstroom automatisch aangepast in slechts 0,002 seconden zodat het perfect past bij de huid. Anti-Shock System elimineert elke kans dat de microstroom de huid schokt, wat resulteert in maximale veiligheid en effectiviteit van de behandeling. De BEAR™ 2 heeft daarnaast 10 intensiteiten microcurrent en 5 intensiteiten T-Sonic™ pulsaties, die zelf aangepast kunnen worden in de app.

 

BEAR™ 2 go 

Veel onderweg? Dan heeft FOREO dé perfecte oplossing. BEAR™ 2 go is de travel partner voor mensen met een drukke, actieve levensstijl die een snelle en effectieve oplossing nodig hebben voor hun verouderingsproblemen. Dit compacte en lichtgewicht microstroom apparaat pakt fijne lijntjes, wallen en huidverslapping aan met Advanced Microcurrent™, Lifting Microcurrent™ en T-Sonic™ massage. Stay snatched anytime, anywhere.

 

De BEAR™ 2 go heeft in tegenstelling tot de BEAR™ 2 6 aanpasbare intensiteiten van microcurrent, waar de BEAR™ 2 10 intensiteiten van microcurrent bevat. Beide apparaten hebben 5 intensiteiten van de T-Sonic™ pulsaties, die aanpasbaar zijn in de app. De BEAR™ 2 en de BEAR™ 2 go kunnen daarnaast perfect gebruikt worden in combinatie met de FOREO supercharged™ Serum 2.0. Van dit serum is klinisch bewezen dat het de collageenproductie type 1 aanzienlijk verhoogt, waardoor de huid steviger wordt en rimpels minder zichtbaar worden. Door de combinatie van hyaluronzuur, elektrolyten, ceramiden en squalaan is ook klinisch bewezen dat het het vochtgehalte van de huid na verloop van tijd verhoogt, met 46% na 2 uur en 55% na 4 uur - waardoor de huid zacht, glad, aangevuld en stralend wordt.

 

FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0 is speciaal ontwikkeld voor gebruik met FOREO's BEAR™ apparaten. Het is geleidend en essentieel om het meeste uit de skin-tech behandelingen te halen.

 

BEAR™ 2 eyes & lips 

Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en mond? Vervaag deze met de nieuwe BEAR™ 2 eyes & lips. Maak de lippen daarnaast voller met Lifting Microcurrent, Tapping Microcurrent & T-Sonic™ massage. BEAR™ 2 eyes & lips wordt geleverd met een navulbare capsule om het geleidende serum gemakkelijk te bewaren.

 

De FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Booster is de ultieme booster om te gebruiken met de BEAR™ 2 eyes & lips. Het maakt fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en de mond voller en gladder. Hypergeconcentreerd met 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder antioxidantrijk cafeïne- en veenbessenextract, hydraterend rozenwater, verstevigende niacinamide en elasticiteit verhogende vitamine B5. Deze formule wordt snel geabsorbeerd en bevat lichtreflecterende deeltjes die het gebied rondom de ogen en de lippen direct verhelderen.   

 

FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Booster is speciaal ontwikkeld voor gebruik met BEAR™ 2 eyes & lips, is geleidend en ontworpen om perfect in het apparaat te passen.

 

BEAR™ 2 body

Zeg maar dag tegen cellulitis met deze nieuwe lancering van FOREO! Verstevig de huid om putjes op de dijen, billen, armen te vervagen met Advanced Microcurrent™, Sculpting, Microcurrent™ en T-Sonic™ massage. De huid wordt gladder, strakker en krijgt meer vorm. Ook stimuleert de BEAR body de microcirculatie door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de cellen te brengen - om het huidvernieuwingsproces te versnellen, pigmentvlekken te vervagen en een gezond uitziende huid te bevorderen. 

 

FOREO BEAR™ collectie is verkrijgbaar vanaf 1 september. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com