Microneedling vanuit huis met FAQ™'s 'anti-aging miracle patches'
terug naar pressroom

Microneedling vanuit huis met FAQ™'s 'anti-aging miracle patches'

Microneedling is al langere tijd een trend op het gebied van skincare. Het is hét geheim om de huidtextuur te verbeteren en fijne lijntjes en hyperpigmentatie te verminderen. Microneedling is een minimaal invasieve behandeling waar kleine naaldjes worden gebruikt om gaatjes in de huid te prikken. De naaldjes dringen door tot diep in de tweede huidlaag; de dermis. Hierdoor wordt de huid aangezet om te vernieuwen en de collageenproductie te verhogen, met als doel een plumped skin te creëren. FAQ, het nieuwe merk onder de FOREO groep, lanceert de ultieme patches voor microneedling vanuit het comfort van thuis

FAQ™ Microneedling for forehead & undereyes
Deze twee innovatieve patches van FOREO zijn ontworpen voor nachtelijk gebruik en bevatten 1.142 oplossende micronaaldjes voor het voorhoofd en 2.270 voor het gebied onder de ogen. Deze minuscule naaldjes die pijnloos de huid binnendringen brengen de actieve ingrediënten tot diep in de tweede huidlaag, waardoor deze beter in de huid worden opgenomen. De microneedling patches zijn ontworpen om 's nachts te dragen, waardoor je 's ochtends wakker wordt met een strakke, volle en gehydrateerde huid.

Van deze microneedling patches is klinisch bewezen dat het de stevigheid van de huid en de zichtbaarheid van rimpels al na 2 weken verbetert.

De ingrediënten van deze patches zijn als volgt:

  • Hyaluronic Acid Complex: Helpt de huid gezond te houden door de vochtbalans te herstellen en de textuur en elasticiteit van de huid te versterken.
  • Korean Red Pine Extract: Stimuleert de collageenproductie waardoor de huid steviger wordt en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.
  • Ku Shen Root Extract: Dit helpt om de huid te kalmeren en te beschermen tegen oxidatieve stress, waardoor de huid er gezond en jong uitziet.
  • Mugwort Leaf Extract: De natuurlijke bevochtigingsmiddelen helpen vocht aan te trekken en vast te houden in de huid, waardoor deze soepel en glad wordt.

FAQ™ 200 LED masker

De microneedling patches zijn perfect te gebruiken in combinatie met het FAQ 200 LED-masker. 

Deze LED gezichtsmaskers zijn niet-invasieve behandelingen die kunnen helpen bij verschillende huidaandoeningen door gebruik te maken van LED-golflengten die gelijkmatig in de huid doordringen. Deze technologie heeft heel veel voordelen en iedere kleur/golflengte LED heeft zijn eigen werking voor de huid; waaronder het verminderen van zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, onzuiverheden, pigmentatie en roodheid. Dit komt door het effectief stimuleren van de cellen in verschillende huidlagen. Dit geeft de microneedling behandeling de ultieme boost.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com