Kus het 'buccal fat' gedag met de FOREO BEAR
terug naar pressroom

Kus het 'buccal fat' gedag met de FOREO BEAR

De nieuwste cosmetische trend “buccal fat removal” houdt Hollywood al een tijdje in zijn greep. Met deze behandeling wordt vet uit de wang verwijderd, om zo de jukbeenderen te accentueren en een slanker gezicht te creëren. Door de perfect gevormde cheekbones van celebrities als Bella Hadid en Zoë Kravitz wordt deze trend steeds populairder. De FOREO BEAR is dé perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve manier om perfecte jukbeenderen te creëren! 

 

Wat doet de BEAR?

De FOREO BEAR kan worden gebruikt als onderdeel van de dagelijkse ochtend- of avondroutine. Kies uit verschillende gezichtsfitness-workouts in de app die 5 instelbare intensiteiten van microcurrent gebruiken om de huid te verstevigen en zichtbare tekenen van veroudering te helpen verminderen. FOREO BEAR™ maakt gebruik van geavanceerde microcurrent technologie & T-Sonic™ pulsaties om de 65+ spieren in het gezicht en de hals te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling en zorgt zo voor de perfect gebeitelde wangen. De micro elektrische stromen (microcurrent) versterken de spieren van het gezicht, terwijl FOREO's kenmerkende T-sonic™-pulsaties de spanningspunten van de gezichtsspieren laten ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verdwijnen. 

 

FOREO BEAR maakt gebruik van een Anti-Shock System. Dit is een uniek geïntegreerd systeem dat ultra slimme sensoren gebruikt om de weerstand van de huid tegen elektriciteit te scannen en te meten met een snelheid van 100x per seconde. Op deze manier wordt de intensiteit van de microstroom automatisch aangepast in slechts 0,002 seconden zodat het perfect past bij de huid. Anti-Shock System elimineert elke kans dat de microstroom de huid schokt, wat resulteert in maximale veiligheid en effectiviteit van de behandeling.

 

Hoe werkt de FOREO BEAR?

  • Reinig en droog het gezicht en hals zorgvuldig zodat er geen enkel restje achterblijft.
  • Breng een geleidend serum aan op de huid en verdeel het gelijkmatig over alle te behandelen gebieden. Masseer het in totdat het volledig is opgenomen. Een geleidend serum is essentieel voor effectiviteit van de behandeling.

 

Voor de Pre-Set modus:

  • Selecteer de microstroom behandeling in de FOREO For You app. Volg de instructies op de app en ga verder zoals aangegeven. Het apparaat schakelt automatisch uit nadat de routine is voltooid.

 

Voor de handmatige modus

  • Druk op de universele knop om de microstromen te activeren. De lampjes onder de universele knop geven de instelling van de microstroom intensiteit aan. De intensiteit van de microstroom kan veranderd worden door voor elk niveau één keer snel op de universele knop te drukken. Druk twee keer op de universele knop om T-Sonic pulsaties uit te schakelen. Gebruik daarnaast de app om toegang te krijgen tot een breder scala aan microstroomintensiteiten.
  • Druk beide metalen bollen lichtjes op het gezicht en laat het apparaat zachtjes over de jukbeenderen en voorhoofd, rond de lippen en over de kaaklijn en hals bewegen. Zorg ervoor dat beide microstroom bolletjes steeds de huid raken. Beweeg het apparaat altijd langzaam, in een opwaartse beweging en met lichte druk voor betere resultaten.
  • Houdt de universele knop 3 seconden ingedrukt om het apparaat uit te schakelen.

 

Klinische resultaten

Van BEAR™ apparaten is klinisch bewezen dat ze de stevigheid en elasticiteit van de huid aanzienlijk verbeteren in slechts 1 week. Daarnaast zegt 95% van de gebruikers dat hun gezicht er jonger uitziet en dat de jukbeenderen er gelift uitzien. 

 

Verkoopinformatie

BEAR is verkrijgbaar in fuchsia en mint kleur en wordt verkocht voor €329,-
BEAR
mini is verkrijgbaar in parelroze en lavendel en wordt verkocht voor €219,-

 

Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com