'Hi autumn, bye cellulite' met FOREO's nieuwste BEAR™ 2 body lancering'Hi autumn, bye cellulite' met FOREO's nieuwste BEAR™ 2 body lancering
terug naar pressroom

'Hi autumn, bye cellulite' met FOREO's nieuwste BEAR™ 2 body lancering

FOREO, het Zweedse beauty-tech merk, heeft onlangs een geheel nieuwe collectie van BEAR™ 2 gelanceerd. Hier introduceert FOREO ook de nieuwste BEAR™ 2 body; het krachtigste lichaamsversteviging apparaat ter wereld. Dit is de perfecte personal trainer om cellulite en een slappe huid te minimaliseren. Maar hoe werkt het precies en wat is cellulite nou eigenlijk?

 

Wat is cellulite?

Cellulite, ook wel de sinaasappelhuid genoemd, wordt veroorzaakt door een opeenhoping van vet in het onderhuidse bindweefsel. Op deze manier vermindert de bloedcirculatie, wat ervoor zorgt dat vet en vocht minder goed kunnen worden afgevoerd. Dit resulteert in een ‘bobbelig’ uitziende huid die zich voornamelijk voordoet op de benen, heupen en billen. De oplossing? FOREO heeft onlangs de BEAR™ 2 body gelanceerd, dit apparaat maakt gebruik van microcurrent voor een strakke en glowy skin. 

 

Wat is microcurrent en waarom is het zo effectief tegen cellulite?

Microcurrent maakt gebruik van een extreem laag niveau van elektriciteit, dat de natuurlijke elektrische stroom van het lichaam weerspiegelt. Omdat dit lage stroomniveau niet voelbaar is, is het gebruik van deze behandelmethode volledig pijnloos. Verder is dit fenomeen zo effectief vanwege de nauwkeurige spierstimulatie. Wanneer microcurrent op de spieren wordt toegepast, stimuleren ze precieze spiersamentrekkingen die de onderliggende weefsels versterken, waardoor cellulite minder zichtbaar wordt. Daarnaast helpt het de bloedcirculatie te verbeteren. Microcurrent wakkert namelijk de microcirculatie aan, wat kan helpen bij de minimalisering van vochtretentie en het verbeteren van het uiterlijk van de huid door zwelling en ontsteking te verminderen. Ook helpt het met de stimulering van collageen en elastine: FOREO BEAR™ 2 body prikkelt de aanmaak van collageen en elastine van de huid. Dit helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te optimaliseren, reduceert verslapping en laat de huid er gezonder en stralender uitzien.

 

De BEAR 2 body- technologieën maken dit product uniek:

Het nieuwe FOREO apparaat beschikt over twee verschillende soorten microcurrent, namelijk de Advanced Microcurrent™ en de Sculpting Microcurrent™. De Advanced Microcurrent prikkelt de spieren met constante stroom om ze sterker te maken, tegelijkertijd wordt de huid aan de buitenste laag strakker. De Sculpting Microcurrent™ brengt de microcurrent juist dieper in de spieren, om zo de huid effectief te verstevigen.

 

Deze soorten microcurrent worden daarnaast gecombineerd met 5 gepatenteerde T-Sonic™ massages, elk met een specifiek voordeel namelijk:

 

  • Lymfedrainage massage: stimuleert de circulatie van lichaamsvocht.
  • Deep Tissue Massage: gebruikt intense druk in langzame intervallen om de spanning in de spieren van het lichaam in te perken.
  • Triggerpoint massage: gebruikt afwisselende niveaus van druk om de spanning in het spierweefsel terug te dringen.
  • Shiatsu massage: maakt gebruik van kloppende druk om emotionele en fysieke rust te stimuleren en vermoeidheid te verminderen.
  • Reflexologie massage: gebruikt weinig tot veel druk, wat resulteert in ontspanning en het herstellen van het natuurlijke energieniveau.

 

BEAR™ 2 body is het perfecte apparaat voor thuis en moet worden gebruikt in combinatie met een geleidend serum. BEAR™ 2 body maakt gebruik van een Anti-Shock System™. Anti-Shock System™ elimineert elke kans dat microcurrent de huid schokt, wat resulteert in maximale veiligheid en effectiviteit van de behandeling. Dit is een uniek geïntegreerd systeem dat ultra slimme sensoren gebruikt om de weerstand van de huid tegen elektriciteit te scannen en te meten met een snelheid van 100x per seconde. Op deze manier wordt de intensiteit van microcurrent automatisch aangepast in slechts 0,002 seconden zodat het perfect past bij de huid. 

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands.

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com