FOREO presenteert met trots zijn nieuwste lancering: de UFO™ 3 collectieFOREO presenteert met trots zijn nieuwste lancering: de UFO™ 3 collectie
terug naar pressroom

FOREO presenteert met trots zijn nieuwste lancering: de UFO™ 3 collectie

Een gehydrateerde, glowy huid is een beauty trend die in 2023 niet weg te denken is. Denk aan TikTok trends als “skin flooding" en de “glazed donut skin” waarbij het gehydrateerd houden van de huid centraal staat. FOREO presenteert met trots zijn nieuwste lancering: de UFO™ 3 collectie. De hydraterende gezichtsapparaten bieden, in slechts 2 minuten, de voordelen van vijf anti-aging spa gezichtsbehandelingen.

 

In tegenstelling tot traditionele vochtinbrengende crèmes en maskers, zorgt de UFO™ 3 voor een diepe, langdurige hydratatie met de Hyper-Infusion Technology van FOREO. Hiermee worden de actieve ingrediënten van de gezichtsverzorging dieper in de huid opgenomen. Het apparaat verhoogt het vochtgehalte van de huid met 126% - en als gevolg daarvan is klinisch bewezen dat het de zichtbaarheid van rimpels vermindert in slechts 1 week.

 

De ultieme benefits van de UFO™ 3

  • Verwarmende thermotherapie

Thermotherapie, de kenmerkende technologie van UFO™, maakt gebruik van warmte om de meest effectieve gezichtsbehandeling te bieden. De thermotherapie verwarmt de huid tot de perfecte temperatuur en helpt de actieve ingrediënten van het masker diep in de huid te absorberen, voor optimale resultaten.

 

  • Koelende cryotherapie

Verstevigt en verzacht de huid, zodat rimpels en wallen verdwijnen. Cryotherapie maakt gebruik van extreem lage temperaturen om verschillende huidaandoeningen aan te pakken. Deze koeltechniek, die vaak zorgt voor een instant youth solution, is een veilige en pijnloze manier om de huid er gelift en steviger uit te laten zien. Cryotherapie is de beproefde ontstekingsremmende methode in elke beautyroutine en helpt de zichtbaarheid van poriën te verkleinen. Cryotherapie is alleen beschikbaar in UFO™ 3.

 

  • Verfijnende LED-therapie

LED-therapie is een niet-invasieve en effectieve manier om de huid te verjongen en te transformeren - voor een jeugdige, stralende look. UFO™ 3 apparaten bieden het volledige spectrum van LED-lampen om de teint in slechts enkele minuten te revitaliseren. 

 

  • T-sonic ™ pulsaties

De 'T' in T-Sonic™ staat voor transdermaal - zo genoemd omdat deze pulsaties door de buitenste lagen van de huid dringen. De T-Sonic™ pulsaties ontspannen de spanningspunten in de gezichtsspieren en stimuleert de bloedsomloop, waardoor de huid er fris en glowy uitziet. Ze verminderen ook wallen en donkere kringen en zorgen ervoor dat de ingrediënten nog dieper door de huid kunnen dringen. Perfect voor langdurige hydratatie!

 

De UFO™ 3 is onderdeel van een volledige lijn, bestaande uit: UFO 3 LED, UFO 3 mini, en UFO 3 go. Helemaal nieuw in de UFO™ collectie zijn de UFO™ 3 Go en UFO™ 3 LED.

 

  • UFO™ 3 Go is klein van formaat, maar niet minder krachtig in werking. Deze revolutionaire UFO™ bevat dezelfde kracht als UFO™ 3 mini, maar in een kleiner formaat.
  • UFO™ 3 LED is het enige UFO device dat naast de full-spectrum LED-lichten ook NIR (near-infrared) technologie bevat. NIR dringt door tot het diepste niveau van de huid, waar het de cellen effectief behandeld. Hierdoor kan het zorgen voor een uiterst effectieve anti-aging behandeling.

 

Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com