FOREO must-haves van celebritiesFOREO must-haves van celebritiesFOREO must-haves van celebrities
terug naar pressroom

FOREO must-haves van celebrities

Het Zweedse beauty-tech merk FOREO wordt door veel celebrities gezien als het geheim achter hun glowy skin. IRIS 2, UFO 3 en LUNA 4 zijn de holy grail apparaten van onder andere Paris Hilton, Rita Ora en Chrissy Teigen en kunnen niet meer ontbreken in hun beauty routine. 

 

IRIS™ 2

In een ‘get ready with me’ video op het Youtube kanaal van Harper’s Bazaar neemt Paris Hilton haar volgers mee door haar go-to producten voor een stralende huid, hierin is FOREO’s IRIS™ 2 een vast onderdeel van haar avondroutine.

 

IRIS™ 2 is een niet-invasief, snel, effectief en ultra-hygiënisch oogmassage apparaat dat geïnspireerd is op oude lymfedrainage technieken die in Azië worden toegepast. De finger-tapping beweging bevordert de lymfedrainage, helpt donkere kringen te verminderen en vermoeide ogen te verfrissen. Daarnaast helpt het ook om de gezichtsspieren te ontspannen.

 

De T-Sonic™ pulsaties geven een zachte massage aan het gebied rond de ogen, helpen de oogcontouren te laten stralen en verminderen fijne lijntjes, waardoor de huid steviger aanvoelt.

 

IRIS™ 2 is zo ontworpen dat hij perfect aansluit op de oogcontour en zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van de oogverzorging beter geabsorbeerd worden en dieper kunnen worden opgenomen door de huid.

 

UFO™ 3

Rita Ora is groot fan van de apparaten van het Zweedse beauty-tech merk, vooral UFO™ 3 is het perfecte apparaat om haar voor te bereiden op een avond uit. Wanneer mijn huid droog of vochtarm aanvoelt, kan ik UFO pakken voor een extra hydratatie boost!" geeft ze aan op haar Instagram kanaal. 

 

  • Verwarmende thermotherapie

Thermotherapie, de kenmerkende technologie van UFO™, maakt gebruik van warmte om de meest effectieve gezichtsbehandeling te bieden. De thermotherapie verwarmt de huid tot de perfecte temperatuur en helpt de actieve ingrediënten van het masker diep in de huid te absorberen, voor optimale resultaten.

 

  • Verfijnende LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een niet-invasieve en effectieve manier om de huid te verjongen en te transformeren - voor een jeugdige, stralende look. UFO™ 3 apparaten bieden het volledige spectrum van LED-lampen om de huid in slechts enkele minuten te revitaliseren.

 

  • T-Sonic ™ pulsaties

T-Sonic™ pulsaties ontspannen de spanningspunten in de gezichtsspieren en stimuleren de bloedsomloop, waardoor de huid er fris en glowy uitziet. Ze verminderen ook wallen en donkere kringen en zorgen ervoor dat de ingrediënten van huidverzorgingsproducten nog dieper in de huid kunnen doordringen. Perfect voor langdurige hydratatie!

 

LUNA™ 4

Chrissy Teigen maakt er geen geheim van dat FOREO’s LUNA™ 4 haar favoriete beauty gadget is. "Het is perfect voor mij omdat ik altijd onderweg ben. Dankzij het hightech beautyapparaat kan ik mijn gezonde glow behouden". 

 

Gebruik LUNA™ 4 gezichtsreinigingsapparaat om de huid in één minuut te reinigen. De T-Sonic™ pulsaties gecombineerd met fluweelzachte siliconen touchpoints verwijderen onzuiverheden en reinigen de huid tot diep in de poriën. Het is klinisch bewezen dat het 99% van vuil, olie en make-up resten verwijdert en is 35x hygiënischer dan borstels met nylon haren. Dit apparaat is perfect te gebruiken met FOREO's speciaal geformuleerde LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0, voor maximale voeding en bescherming tegen vrije radicalen.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands.

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com