De ultieme bodycare routine van FOREO
terug naar pressroom

De ultieme bodycare routine van FOREO

Tekenen van veroudering, droogheid en verkleuringen: deze huidproblemen komen niet alleen voor op het gezicht, maar ook op het lichaam. Toch wordt er minder aandacht besteed aan bodycare, terwijl het verzorgen van het lichaam met de juiste producten nét zo belangrijk is. Dit is ook het Zweede skin-tech merk FOREO niet ontgaan. Na tien jaar bekend te staan om revolutionaire gezichtsverzorgingsapparaten, breidt FOREO de collectie uit met lichaamsproducten. LUNA™ 4 body, PEACH™ 2 en BEAR™ 2 body mogen niet meer ontbreken in de beauty routine. 

 

LUNA™ 4 body

LUNA™ 4 body bevat de vele innovaties van de LUNA 4 lijn om de huid te scrubben, dode huidcellen te verwijderen en ingegroeide haartjes te voorkomen. Bovendien stimuleert LUNA 4 body, dankzij de T-Sonic™, de bloedcirculatie van het lichaam, waardoor gifstoffen in het lichaam beter kunnen worden afgedreven. Daarnaast richt het zich op de vocht- en vetophoping, waardoor de zichtbaarheid van cellulitis wordt verminderd en lymfedrainage wordt gestimuleerd. Dit apparaat past zich perfect aan de vorm van het lichaam aan en buigt naar binnen om ellebogen, knieën en andere moeilijk bereikbare lichaamsdelen te bereiken. 

 

 

PEACH™ 2 

Ontharen was nog nooit zo eenvoudig met PEACH™ 2; dit apparaat heeft een groot behandel venster van 4.5cm², een snelle lamp met tot 120 lichtflitsen per minuut, en daarnaast een flexibele kop die alle rondingen van het lichaam gelijkmatig bedekt. Daarnaast zorgt de ingebouwde koeling voor een veilige en pijnloze behandeling. PEACH™ 2 heeft daarnaast vijf intensiteitsniveaus, customized behandelingen en in-app herinneringen. Ook heeft PEACH™ 2 een innovatief siliconen schild om de ogen tegen intense lichtpulsen te beschermen. Ervaar een zachte en haarvrije huid het hele jaar door. 

 

BEAR™ body

 

Zeg gedag tegen cellulitis met deze nieuwe lancering van FOREO! Verstevig de huid om putjes op de dijen, billen en armen te vervagen met verschillende technologieën: de Advanced Microcurrent™, Sculpting, Microcurrent™ en T-Sonic™ massage. De huid wordt gladder, strakker en krijgt meer vorm. Ook stimuleert BEAR™ body de microcirculatie door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de cellen te brengen - om het huidvernieuwingsproces te versnellen, pigmentvlekken te vervagen en een gezond uitziende huid te bevorderen.

 

FOREO bestaat 10 jaar!

Vier samen met FOREO hun 10 jarig bestaan! Met een toewijding aan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid sinds 2013, heeft FOREO een revolutie teweeggebracht in de schoonheidsindustrie. FOREO neemt al jarenlang een proactieve houding aan ten opzichte van duurzaamheid. In de beauty industrie is er sprake van een toename aan plastic afval en wegwerpproducten. Met het produceren van producten van hoge kwaliteit that lasts forever draagt FOREO een steentje bij.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @foreo_netherlands

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com