Creëer de ultieme 'snatched look' met FOREO's BEAR™ 2 en BEAR™ 2 eyes & lips Creëer de ultieme 'snatched look' met FOREO's BEAR™ 2 en BEAR™ 2 eyes & lips
terug naar pressroom

Creëer de ultieme 'snatched look' met FOREO's BEAR™ 2 en BEAR™ 2 eyes & lips

Face yoga wordt gezien als dé beautytrend voor een gedefinieerde kaaklijn en perfect gebeitelde jukbeenderen. Met deze methode worden de gezichtsspieren getraind, zodat de huid een boost krijgt. Het creëren van de ultieme snatched look is vooral populair geworden door celebrities als Hailey Bieber en Bella Hadid. FOREO’s nieuwste BEAR™ 2 collectie bestaat uit niet-invasieve faceliftapparaten die de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren voor het ideale gecontourde gezicht! 

 

BEAR™ 2

BEAR™ 2 maakt gebruik van microcurrent en T-Sonic™ massage om meer dan 65 spieren in het gezicht en de hals te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling en zorgt voor het verminderen van diepe rimpels en fijne lijntjes. Ook is aangetoond dat dit de productie van collageen en elastine verhoogt. De T-Sonic™ massage verbetert de lymfedrainage, waardoor er minder vocht wordt vastgehouden. BEAR™ 2 stimuleert de microcirculatie en maakt de huid voller door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de huidcellen te brengen - om het huidvernieuwingsproces te versnellen en pigmentvlekken te vervagen voor de ultieme glow

 

 

FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0

Dit serum is perfect te gebruiken in combinatie met BEAR™ 2. Van dit serum is klinisch bewezen dat het de collageenproductie type 1 aanzienlijk verhoogt, waardoor de huid steviger wordt en rimpels minder zichtbaar worden. Door de combinatie van hyaluronzuur, elektrolyten, ceramiden en squalaan is klinisch bewezen dat het vochtgehalte van de huid na verloop van tijd verhoogt, met 46% na 2 uur en 55% na 4 uur. Als resultaat ziet de huid er gladder en stralender uit.

 

BEAR™ 2 eyes & lips 

Fijne lijntjes rond de ogen en mond? Iedereen krijgt ermee te maken, omdat het hoort bij het natuurlijke verouderingsproces. BEAR™ 2 eyes & lips maakt gebruik van microcurrent om de huid in het gezicht strakker te maken en fijne lijntjes te vervagen. De T-Sonic™ massage stimuleert daarnaast de lymfedrainage om wallen te verminderen. Maak de lippen daarnaast voller met Lifting Microcurrent enTapping Microcurrent. BEAR™ 2 eyes & lips wordt geleverd met een navulbare capsule om het geleidende serum gemakkelijk te bewaren. 

 

 

FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Booster

Gebruik de booster in combinatie met BEAR™ 2 eyes & lips. Dit product is hypergecontentreerd met 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder antioxidantrijk cafeïne- en veenbessenextract, hydraterend rozenwater, verstevigende niacinamide en elasticiteit verhogende vitamine B5. Deze formule wordt snel geabsorbeerd en bevat lichtreflecterende deeltjes die het gebied rondom de ogen en de lippen direct verhelderen. 

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands.

 

 Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com