'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
terug naar pressroom

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO

De nazomer is in volle gang. De scholen zijn weer begonnen en iedereen gaat terug naar kantoor. Dit betekent dat het tijd is om de skincare routine aan te passen en voor te bereiden op de herfst. FOREO, het Zweedse beauty-tech merk, heeft de ‘Swedish Beauty Routine’ ontwikkeld, waarmee in drie stappen de perfecte back to the office routine wordt samengesteld.

 

Met deze eenvoudige maar effectieve methode wordt in slechts een aantal minuten een stralende look gecreëerd. FOREO’s geavanceerde technologieën, gecombineerd met huidverzorgingsproducten, zorgen voor een gezonde glow, zonder uren in de badkamer of een salon door te brengen. De volgende apparaten zijn onmisbaar: LUNA™ 4, UFO™ 3 en BEAR™ 2. 

 

LUNA 4

Geniet van een eenvoudige, maar effectieve en snelle huidverzorgingsroutine en pak tekenen van huidveroudering aan voor een zichtbaar heldere en schone huid. LUNA™ 4 biedt de keuze uit de Gentle, Regular of Deep Cleansing modus  - een must-have huidverzorgingsroutine voor professionele resultaten thuis. De T-Sonic™ pulsaties gecombineerd met fluweelzachte siliconen touchpoints verwijderen onzuiverheden en reinigen de huid tot diep in de poriën in een behandeling van slechts 1 minuut! Dit apparaat is perfect te gebruiken met FOREO's speciaal geformuleerde LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0, voor maximale voeding en bescherming tegen vrije radicalen. 

 

BEAR 2 

Nu de zomer voorbij is, zijn velen in de mood om terug te gaan naar de sportschool. Naast het trainen van het lichaam BEAR™ 2 de spieren in het gezicht een effectieve workout in een behandeling van slechts 3 minuten. BEAR™ 2 is het niet-invasieve facelift apparaat waarvan klinisch is bewezen dat het fijne lijntjes, stevigheid en elasticiteit van de huid aanzienlijk verbetert in slechts 1 week. Met 4 revolutionaire soorten microstromen en FOREO's gepatenteerde T-Sonic™ massage, stimuleert BEAR™ 2 de natuurlijke processen van het lichaam. Dit zorgt voor langdurige anti-aging resultaten, voor de ultieme sculpted look. FOREO's SUPERCHARGED™ Serum 2.0 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in com binatie met de FOREO BEAR™ apparaten. Het is geleidend, zorgt voor optimale veiligheid en essentieel om het meeste uit de skin-tech behandelingen te halen.

 

UFO 3

De zomer kan zorgen voor een droge, gedehydrateerde huid. UFO™ 3 zorgt voor een langdurige hydratatie met de Hyper-Infusion Technology. Hiermee worden de actieve ingrediënten van de gezichtsverzorgingsproducten dieper in de huid opgenomen. Het apparaat verhoogt het vochtgehalte van de huid met 126% - in een behandeling van slechts 2 minuten - en als gevolg daarvan is klinisch bewezen dat het de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes vermindert in slechts 1 week. UFO™ 3 is ideaal om te gebruiken in combinatie met UFO's™ Activated Masks. Deze maskers zijn ontworpen voor de echte skincare junkies- en elke formule richt zich op een specifiek huidprobleem. Kies voor een perfecte spa-behandeling thuis met FOREO.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands.

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com