Holland & Barrett lanceert hoogwaardige skincare collectie: De Tuinen Premium
terug naar pressroom

Holland & Barrett lanceert hoogwaardige skincare collectie: De Tuinen Premium

Een goede beautyroutine bestaat uit meerdere stappen die aansluiten op de behoefte van de huid. Holland & Barrett introduceert De Tuinen Premium met drie verschillende productlijnen. Zo wordt er een volledige ochtend- en avondroutine gecreëerd voor iedere huidtype. Maak kennis met de nieuwe essentials en ontdek microplastic-vrije skincare op basis van natuurlijke ingrediënten.
 

Door de jaren heen hebben verschillende werkzame stoffen hun intrede gemaakt in de beauty-industrie. Zo worden bakuchiol, vitamine C, hyaluronzuur, collageen en niacinamide steeds populairder. Holland & Barrett speelt in op deze trend en presenteert daarom De Tuinen Premium collectie. De verzorgingsproducten bevatten een hoger percentage met meerdere werkzame stoffen die het beste in de huid naar boven halen. Toe aan hydratatie? Of toch liever focussen op het verminderen van rimpels? Met deze hoogwaardige skincare collectie is er een perfecte match voor iedereen.
 

Is bakuchiol de nieuwe retinol?
Bakuchiol is een huidverzorgingsingrediënt wat nog redelijk nieuw is. Het helpt fijne lijntjes te verminderen en laat de huid stralen. De eigenschappen van deze stof zijn vergelijkbaar met die van retinol, alleen is het helemaal plantaardig en een stuk milder voor de huid. Hierdoor is dit wonder ingrediënt ook geschikt voor gevoelige huidtypes. De vegan producten met gojibessenextract verstevigen en helpen bij de gevolgen van hyperpigmentatie en zonneschade. Kies voor een jeugdige uitstraling en een huid die zacht aanvoelt.
 

Maak kennis met de gehele routine:
 

 • De Tuinen Premium Bakuchiol – Reinigingsolie
 • De Tuinen Premium Bakuchiol – Serum
 • De Tuinen Premium Bakuchiol – Oogcrème
 • De Tuinen Premium Bakuchiol - Dag- en nachtcrème


Vitamine C en hyaluronzuur, de all-time favorites
Kies voor een zijdezachte glow als nooit tevoren met de vitamine C-lijn. De vegan producten met limoen extract verbeteren de huidtextuur en verhelderen een doffe teint. Hyaluronzuur helpt daarnaast om het vochtgehalte en de veerkracht van de huid op peil te houden.
 

Fun fact: de lijn is aangevuld met een speciale douchegel en bodylotion voor het lichaam. Deze zijn onmisbaar voor de nodige bodycare! Gebruik de producten in combinatie met elkaar en ervaar de voordelen.
 

Ontdek de producten hier:
 

 • De Tuinen Premium Vitamine C + Hyaluronzuur - Micellair Water
 • De Tuinen Premium Vitamine C + Hyaluronzuur - Face Wash
 • De Tuinen Premium Vitamine C + Hyaluronzuur – Serum
 • De Tuinen Premium Vitamine C + Hyaluronzuur – Oogcrème
 • De Tuinen Premium Vitamine C + Hyaluronzuur - Dag- en nachtcrème
 • De Tuinen Premium Vitamine C + Hyaluronzuur – Douchegel
 • De Tuinen Premium Vitamine C+ Hyaluronzuur - Bodylotion
   

Collageen en niacinamide zijn hét geheim voor een jonge huid
Vanaf het 25e levensjaar verliest de huid elasticiteit waardoor fijne lijntjes zichtbaar kunnen worden. Daarom is deze collageen-lijn in het leven geroepen: dé primeur voor een zelfverzekerd gevoel met tijdloze schoonheid. De formule is verrijkt met een anti-aging peptide complex en niacinamide. Deze
stoffen verfijnen de huidstructuur en bestrijden tekenen van huidveroudering. Niacinamide verkleint daarnaast grove poriën en versterkt de natuurlijke huidbarrière.
 

Stap voor stap:
 

 • De Tuinen Premium Collageen + Niacinamide - Face Wash
 • De Tuinen Premium Collageen + Niacinamide – Serum
 • De Tuinen Premium Collageen + Niacinamide – Oogcrème
 • De Tuinen Premium Collageen + Niacinamide - Dag- en nachtcrème

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.