Boost your breakfast met Holland & Barrett
terug naar pressroom

Boost your breakfast met Holland & Barrett

Een voedzaam ontbijt is de sleutel tot een gezonde gut health. Holland & Barrett laat ons daarom kennis maken met het biologische gedroogd fruit, noten en zaden assortiment. Ontdek talloze voedingsproducten vol vezels, vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen. Van een yoghurt bowl met gepofte quinoa en gojibessen tot aan overnight oats met dadelstukjes. Vanaf nu zijn de mogelijkheden voor een daily power breakfast eindeloos.

 

De formule voor een happy belly

De focus op een gezonde spijsvertering is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het staat namelijk in verband met een hoop factoren die bijdragen aan een vitaal leven. Een verstoorde spijsvertering kan tot uiting komen in darmklachten, huidproblemen en het hebben van minder energie. Een gevarieerd en voedzaam ontbijt met de juiste ingrediënten is essentieel om het lichaam in balans te brengen. Straal van binnen én buiten met een samenstelling van de juiste producten en geniet van een selfcare moment in de ochtend.

 

Breakfast basics

Een ideaal ontbijt bestaat uit producten die de darmflora ondersteunen. Yoghurt en kwark bevatten bijvoorbeeld bacteriën die helpen bij het verteren van lactose. Dit wordt aangevuld door vezelrijke keuzes die terug te vinden zijn in het gedroogd fruit, noten en zaden assortiment. Kies bijvoorbeeld voor havervlokken of een mix met zaden en pitten. Geef een extra touch aan de bowl door toppings toe te voegen met verschillende gezondheidsvoordelen. Enkele eiwitrijke opties zijn cashewstukjes en hennepzaad. Maak af met gedroogd fruit zoals ananas of incabessen. Varieer met meerdere ingrediënten of experimenteer met nieuwe recepten waaronder baked oats of chiapudding.

 

Het vernieuwde assortiment

Het verbeterde gedroogd fruit, noten en zaden assortiment kenmerkt zich door de nieuwe verpakkingen en producten met geoptimaliseerde samenstellingen. Daarnaast zijn de items biologisch en zijn er glutenvrije keuzes. Op de verpakkingen is door middel van icoontjes duidelijk af te lezen wat de kenmerkende eigenschappen zijn per product. Zo wordt het kiezen van de juiste optie nog makkelijker gemaakt. 

 

Naast een gevarieerd voedingspatroon kunnen supplementen zoals psylliumvezels helpen bij een gezonde gut health. In de Health & Happiness Studio kunnen er vragen worden gesteld aan een expert en volgt een productadvies op maat. Interesse in een consult? Neem dan contact op met t.schoones@simplypr.nl om een persoonlijke afspraak in te plannen bij de Holland & Barrett op de Van Woustraat.

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.