Holland & Barrett – Ontdek de voordelen van hyaluronzuur en gefermenteerde gojibessen
terug naar pressroom

Holland & Barrett – Ontdek de voordelen van hyaluronzuur en gefermenteerde gojibessen

Hyaluronzuur houdt de beautyscene al een langere tijd in zijn greep. Als een van de meest populaire actieve stoffen in de skincare wereld is het geschikt voor alle huidtypes. Holland & Barrett laat ons daarom kennis maken met het vegan hyaluronzuur serum van Celenes by Sweden. Verrijkt met antioxidanten uit gefermenteerde gojibessen wordt dit een nieuwe musthave binnen iedere routine.

 

Een alles-in-een booster

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die het vochtgehalte in het huidoppervlak op peil houdt. Als een soort spons kan dit molecuul water aantrekken en vasthouden voor een intensief gehydrateerde glow. Hiermee helpt het om glans, elasticiteit en veerkracht te creëren voor een volle en stevige huid. In combinatie met gefermenteerde gojibessen levert het serum van Celenes by Sweden antioxidanten die schadelijke effecten van stress op de huid verminderen. Daarnaast egaliseert het rimpels en oneffenheden en voorkomt het huidveroudering door vitaliteit te herstellen.

 

Skin flooding 

Een bekende term die is ontstaan door het gebruik van hyaluronzuur is skin flooding. Deze trend focust op het aanbrengen van meerdere producten met hydratatie als hoofddoel. De routine start volgens dit principe met een zachte cleanser. Vervolgens wordt het hyaluronzuur serum aangebracht op een vochtige huid. Zo kan de formule met vochtvasthoudende eigenschappen nog beter zijn werk doen. Als laatste stap wordt het serum ingesloten met een moisturizer voor een glazed donut skin.

 

Het assortiment van Celenes by Sweden is zowel online als in de winkels te koop bij Holland & Barrett. Ontdek meer producten voor een volledige dag- en nachtroutine zoals een foaming gel, micellair water en verschillende serums met ieder een unieke werking. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Boost your breakfast met Holland & Barrett
Boost your breakfast avec Holland & Barrett
Holland & Barrett – straal natuurlijk met VitaSkin
Holland & Barrett – rayonnez naturellement avec VitaSkin

LINKS

Website NL
Website BE

SOCIAL MEDIA Holland & Barrett

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.