Another-Label - Pre Spring '24Another-Label - Pre Spring '24
terug naar pressroom

Another-Label - Pre Spring '24

Another-Label introduceert de Pre-Spring '24 capsule collectie voor het naderende voorjaar. Ontdek de levendige kleuren, vrolijke prints en frisse stijlen om iedere garderobe een vleugje lente te geven.

 

De selectie bestaat uit stukken die perfect zijn voor het ‘seizoen van de laagjes’. Van wollen bodywarmers en gebreide co-ords tot opvallende matching blouses en broeken. De gewaagde prints in groen/zwart en kersen/off-white belichamen de toenemende energie die bij de lente past.

 

Verwelkom de lente in stijl samen met Another-Label.

 

De Pre-spring ‘24 collectie is verkrijgbaar tot 15 juni op de website en in de winkels.
Voor meer informatie of uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Favourites collectie
Another-Label - High Summer '24
Another-Label <3 MUD Jeans
Another-Label - Spring-summer '24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.