Another-Label - Favourites collectieAnother-Label - Favourites collectie
terug naar pressroom

Another-Label - Favourites collectie

Another-Label introduceert met trots de 'Favourites collectie'. Een zorgvuldig samengestelde capsule met de bestverkopende, must-have stijlen van Another-Label. 
 

De Favourites collectie bestaat uit tijdloze ontwerpen, die eenvoudig te combineren zijn en perfect zijn voor het 'Layering season'. Van co-ord sets en fijne jurken tot aan gedetailleerde jackets en gilets. De tijdloze ontwerpen en het aantrekkelijke kleurenpalet van blauwtinten, wit, crème en zwart zorgen ervoor dat de items het hele jaar door gedragen kunnen worden.


Creëer een capsule garderobe met de Favourites collectie van Another-Label.
 

De Favourites collectie is vanaf 15 juli tot 15 februari verkrijgbaar op de website en in de winkels.
Voor meer informatie of uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - High Summer '24
Another-Label <3 MUD Jeans
Another-Label - Spring-summer '24
Another-Label - Pre Spring '24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.