Pernille Corydon: Spring-Summer '24Pernille Corydon: Spring-Summer '24
terug naar pressroom

Pernille Corydon: Spring-Summer '24

Maak kennis met het Deense sieradenmerk Pernille Corydon. Het merk dat is opgericht in 2007, heeft een Scandinavische tijdloze stijl met een kenmerkende organische touch.

Bij Pernille Corydon wordt veel aandacht besteed aan het ontwerpen van klassieke en duurzame sieraden. Alles wordt met de hand gemaakt van gecertificeerd gerecycled zilver.

 

De Spring Summer ‘24 collectie, 'Golden Fields', is geïnspireerd door de levendige sfeer van de lente en de natuurlijke cyclus van wisselende seizoenen. De collectie weerspiegelt de levendigheid van de natuur in de overgang van de lente naar de zomer, met bloeiende bloemen en kleurrijke landschappen.

 

"The changing seasons all over the globe are a testimony to Earth’s eternal dance with the sun that creates nature’s own beautiful cycle: spring, summer, autumn, and winter."  – Pernille Corydon

 

De Spring Summer ’24 collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf & in de Pernille Corydon webshop.

www.pernillecorydon.com | @pernillecorydon

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Pernille Corydon: High Summer '24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Pernille Corydon

over

Pernille Corydon Jewellery maakt nu voor het vijftiende jaar op rij tijdloze sieraden. Het verhaal achter het merk is gelijk aan Pernille's eigen verhaal.

 

Een verhaal over nieuwsgierigheid, creativiteit en de moed om op je gevoel te vertrouwen. Een verhaal van levenslang dromen creëren. Maar ook een verhaal met omwegen. Het lag niet in de kaarten voor Pernille - die oorspronkelijk een opleiding tot pedagoge volgde - om juweelontwerpster, eigenaar en manager van een succesvol bedrijf te worden.

 

Het verhaal begint vijftien jaar geleden in Pernille's kleine interieurwinkel in Haderslev. Zowel toen als nu werden alle sieraden zorgvuldig met de hand getekend en ontworpen door Pernille zelf en sinds 2007 heeft ze elk jaar vier nieuwe collecties ontworpen. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid, maar de sieraden zijn altijd begonnen op papier in het schetsboek van Pernille. De drijvende kracht is de levenslange creativiteit en het constante verlangen om te creëren.

 

Het sieradenassortiment van Pernille Corydon wordt verkocht via meer dan 600 retailers in 20 landen en in toonaangevende steden zoals Kopenhagen, Helsinki, Oslo, Barcelona, Berlijn, Londen, Parijs, New York en Tokio.