Pernille Corydon: High Summer '24Pernille Corydon: High Summer '24
terug naar pressroom

Pernille Corydon: High Summer '24

Pernille Corydon lanceert de nieuwe High Summer ’24 collectie: Flowing Dreams. De sieradenlijn vindt haar inspiratie in de rustgevende bewegingen van water, waarbij de organische vormen en natuurlijke schoonheid van de oceaan subtiel worden weerspiegeld.

 

De founder & designer Pernille Corydon laat zich voortdurend inspireren door de wonderen van de oceaan, wat duidelijk te zien is in de parels, schelpen en golvende vormen die terugkomen in de collectie.

 

Deze collectie is een eerbetoon aan de schoonheid en perfectie van de natuur, die mij altijd blijft inspireren." – Pernille Corydon

 

De High Summer ’24 collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop & winkel

www.pernillecorydon.com | @pernillecorydon

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Pernille Corydon: Spring-Summer '24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Pernille Corydon

Pernille Corydon Jewellery maakt nu voor het vijftiende jaar op rij tijdloze sieraden. Het verhaal achter het merk is gelijk aan Pernille's eigen verhaal.

 

Een verhaal over nieuwsgierigheid, creativiteit en de moed om op je gevoel te vertrouwen. Een verhaal van levenslang dromen creëren. Maar ook een verhaal met omwegen. Het lag niet in de kaarten voor Pernille - die oorspronkelijk een opleiding tot pedagoge volgde - om juweelontwerpster, eigenaar en manager van een succesvol bedrijf te worden.

 

Het verhaal begint vijftien jaar geleden in Pernille's kleine interieurwinkel in Haderslev. Zowel toen als nu werden alle sieraden zorgvuldig met de hand getekend en ontworpen door Pernille zelf en sinds 2007 heeft ze elk jaar vier nieuwe collecties ontworpen. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid, maar de sieraden zijn altijd begonnen op papier in het schetsboek van Pernille. De drijvende kracht is de levenslange creativiteit en het constante verlangen om te creëren.

 

Het sieradenassortiment van Pernille Corydon wordt verkocht via meer dan 600 retailers in 20 landen en in toonaangevende steden zoals Kopenhagen, Helsinki, Oslo, Barcelona, Berlijn, Londen, Parijs, New York en Tokio.