Geniet het hele jaar met de nieuwe zonverzorging van De Tuinen
terug naar pressroom

Geniet het hele jaar met de nieuwe zonverzorging van De Tuinen

De lente is begonnen en iedereen gaat naar buiten om te genieten van de eerste warme zonnestralen. Holland & Barrett introduceert de nieuwe zonverzorgingslijn van De Tuinen met minerale filters. Kies het hele jaar door voor optimale bescherming en verzorging met behulp van ingrediënten uit de natuur.

 

Voor elke periode
De producten helpen de huid het hele jaar door om een gezonde kleur op te bouwen. Start deze lente met de SPF 30. De lotion beschermt het huidoppervlak tegen de eerste blootstelling aan de zon na de donkere wintermaanden. Gebruik de zelfbruinende lotion als hulpmiddel om de eerste dagen van het lenteseizoen met een mooie teint door te komen. In de zomer biedt de SPF 50 de optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Activeer hierbij op een natuurlijke manier het bruiningsproces met de bruiningsstimulerende lotion voor de ultieme vakantie glow. Zon of geen zon, met de nieuwe verzorgingslijn van De Tuinen is er voor elk seizoen een ideale match.  
 

Vriendelijk voor het milieu en de huid
Goede zonverzorging is essentieel om verbranding, huidbeschadiging en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Minerale filters creëren een extra ‘laagje’, zonder geabsorbeerd te worden door het huidoppervlak. Hierdoor wordt straling weerkaatst. In tegenstelling tot chemische filters zijn de schadelijke stoffen oxybenzone en octinoxate niet aanwezig in dit type zonnebrand. Dit maakt minerale zonverzorging beter voor het milieu en ook geschikt voor de gevoelige huid. De Tuinen Zonverzorgingslijn bestaat uit de volgende producten:
 

- Zonnebrand Lotion SPF 30 

Verrijkt met kokosolie en op basis van 100% minerale filters bestaat de niet-plakkende SPF van De Tuinen voor 97% uit natuurlijke ingrediënten.

 

- Zonnebrand Lotion SPF 50
Deze SPF 50 lotion biedt extra bescherming tijdens zomerse dagen met een sterke UV-straling en laat geen witte waas achter.

 

- Bruiningsbooster lotion 
Deze lotion met acetyltyrosine en het extract van monnikspeper helpen de huid om meer melanine aan te maken. Hierdoor kleurt de huid donkerder, zelfs zonder dat er zon aan te pas hoeft te komen

Let op: er zit geen beschermende factor in dit product. Gebruikt het daarom altijd in combinatie met een zonnebrand!

 

- Zelfbruiner lotion 
Ervaar direct een gezonde kleur met deze zelfbruiner lotion op basis van 97% natuurlijke ingrediënten.

 

De nieuwe producten van De Tuinen zijn vanaf begin mei online verkrijgbaar en in de winkels van Holland & Barrett. 

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.