Zanussi dealershow 2019
terug naar pressroom

Zanussi dealershow 2019

New Laundry Range Easy - Time Care wasautomaten

Tijdens de dealershow 2019 met als thema “Let’s Meet” toont Zanussi de nieuwe innovaties

De nieuwe wasmachines spelen in op drie grote behoeften van de doelgroep van Zanussi. Uit onderzoek blijkt dat deze doelgroep veel waarde hecht aan de capaciteit van een wasmachine, het bedieningsgemak en de snelheid van de wasprogramma’s. De nieuwe TimeCare wasmachines van Zanussi zijn dan ook eenvoudig te bedienen en zijn van maar liefst 3 “snelle” programma’s voorzien. Een 3kg programma voor de dagelijkse was dat in circa 1.30 minuten klaar is. Voor wie echt heel veel haast heeft zijn er twee Rapid wasprogramma’s. Er is een 3kg programma van 30 minuten en zelfs een wasprogramma wat slechts 14 minuten in beslag neemt. Dit programma is geschikt voor max. 1,5kg was. Op de modellen met display zit ook nog een TimeManager, zodat andere wasprogramma’s eventueel ook ingekort kunnen worden. De nieuwe modellen worden in april 2019 verwacht.

 

Droogautomaten updates

De 8 kg B label label drogers zijn nu ook voorzien van inverter motor. Hierop geldt 10 jaar motorgarantie.

 

100% stoom

De markt voor (combi)stoomovens groeit. Daarom heeft Zanussi sinds 2019 ook een volledige stoomoven in het assortiment. De SteamBoost kan precies hetzelfde als een normale multihetelucht oven en is daarnaast voorzien van een 100% stoomfunctie en diverse combinatiefuncties van stoom en hetelucht. Verkrijgbaar vanaf februari 2019.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Zanussi

Over Zanussi

Zanussi is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.