WoltherapieWoltherapieWoltherapie
terug naar pressroom

Woltherapie

Who ''knits'' therapy?

We Are Knitters is het merk dat breien in een hip daglicht heeft gezet en maakt breien een stuk makkelijker met hun DIY-pakketten. Breien biedt voordelen voor zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid. Mede om deze reden is het verschijnsel woltherapie ontstaan. Wij geven je 5 redenen waarom de breinaalden niet langer in de kast mogen liggen!

 

1. Heb je geen zin om de deur uit te gaan voor je wekelijkse meditatie les? Geen paniek! Door het ritme en de herhaalde bewegingen van de breipennen denk je even nergens anders aan. Dit zorgt ervoor dat breien dezelfde voordelen biedt als mediteren én het kan gewoon vanuit huis.

 

2. Breien doet beroep op alle delen van je hersenen en verbetert je motoriek. Ben je vaak onhandig? Neem dan snel afscheid van die twee linkerhanden.

 

3. Ben je weer eens te druk geweest en heb je behoefte aan ontspanning? Breien vermindert stress doordat je hartritme en bloeddruk al na een paar minuten afnemen. Who ‘’knits’’ therapy? Start met breien!

 

4. We kunnen er niet omheen: breien is goed voor je humeur. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt zelfs dat 81% van de breiers zich gelukkiger voelen na breien. Life is to short to give a knit!

 

5. Verder is breien hét middel om je sociale netwerk uit te breiden. Door lid te worden van de community van We Are Knitters kun je in contact komen met andere breiers. Dit doe je door jouw creatie online te delen. Ook organiseert We Are Knitters feestjes voor zowel beginners als gevorderden. 

 
#weareknitters
Naast dat breien goed is voor je gezondheid geeft het ook ontzettend veel voldoening om een eigen sjaal, trui of tas te kunnen maken die niemand anders heeft. Mede om deze redenen is breien dé trend in wereldsteden als Parijs en New York. Ben jij ook toe aan een boost in zowel je kledingkast als je leven? Zoek een DIY-kit uit op de website en deel jouw creatie met de #weareknitters.
 
We Are Knitters is verkrijgbaar via www.weareknitters.nl. Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

 

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd toen ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.