Winter Accessoires – American Minimal Collection
terug naar pressroom

Winter Accessoires – American Minimal Collection

Het begon allemaal in New York 2012, waar de Spaanse Pepita Marin en Alberto Bravo in de metro werden geïnspireerd door een hip jong meisje die aan het breien was. Het breikmerk We Are Knitters is inmiddels ontzettend populair met 473K volgers op Instagram. Bekende Nederlandse influencers hebben het breien ook ontdekt, zo hebben we Kae Sutherland, Carolien Spoor en Frederique Bos (@fablefrique) gespot met de We Are Knitters breipennen in hun hand.
 
We Are Knitters gebruikt nu acht jaar later de oorsprong van het merk als uitgangspunt voor de nieuwe collectie. Bij de American Minimal collectie draait het om de simplistische schoonheid van accessoires, beïnvloed door Amerikaanse steden. De beanie is geïnspireerd op de ‘Windy City’ Chicago en verschillende sjaals op steden als Dakota, Hartford en Rochester. Het laten zien van jouw persoonlijkheid door de steden is de boodschap van deze collectie!
 
Sweather weather, is that you?
De American Minimal accessoires zijn perfect te matchen met truien en vesten uit de Sweather Weather collectie. De Buffalo en Detroit Cardigan of de Boston en Denver sweater zorgen ervoor dat jij gegarandeerd warm de winter ingaat. Creëer jouw eigen look door de verschillende items uit de American Minimal collectie te combineren. Hierdoor ga je volledig in stijl en goed gematched deze winter over straat!
 
We Are Knitters is verkrijgbaar via de webshop. Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

 

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd toen ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.