We Are Knitters: Men's Collection
terug naar pressroom

We Are Knitters: Men's Collection

Insteken, omslaan, doorhalen, af laten gaan: dat is alles wat nodig is om iets moois te creëren. Breien alleen voor vrouwen? Wel nee! Tot aan de 19e eeuw waren breiende mannen een bekend verschijnsel.  Nu, in 2020, zijn er inmiddels meerdere breiclubjes voor mannen opgericht. 

 

Toch zien velen het breien als typische vrouwen hobby en zal niet elke man zich laten overtuigen om zijn eigen fashion items te breien. Dus krijg jij je man niet aan het breien, en vind je het stiekem hartstikke leuk om zelf te doen? Verras hem dan met een eigen gebreid item in zijn favoriete kleur. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Breien voor mannen!
Let's stay home with We Are Knitters

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

 

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd toen ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.