We Are Knitters: Breien voor mannen!
terug naar pressroom

We Are Knitters: Breien voor mannen!

Insteken, omslaan, doorhalen, af laten gaan: dat is alles wat nodig is om iets moois te creëren. Breien alleen voor vrouwen? Wel nee! Tot aan de 19e eeuw waren breiende mannen een bekend verschijnsel. Met name matrozen en herders stonden bekend om hun brei activiteiten. Nu, in 2020, zijn er inmiddels meerdere breiclubjes voor mannen opgericht. Mannen komen wekelijks samen om onder het genot van een drankje hun eigen fashion items te breien. 

 

 

Nu wij met zijn alle meer tijd thuis doorbrengen is breien de ideale rustgevende hobby. Dus gentleman, stap uit je comfortzone, relax en let's start knitting!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
Let's stay home with We Are Knitters

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

 

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd toen ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.