Unieke winter musthaves met We Are Knitters
terug naar pressroom

Unieke winter musthaves met We Are Knitters

We Are Knitters introduceert de Avant Garde collectie. Avant Garde staat voor een jonge generatie kunstenaars die met nieuwe vormen experimenteren. Dat is precies wat deze nieuwste We Are Knitters collectie karakteriseert. De 6 DIY brei kits bestaan uit verschillende niveaus en kleuren en variëren van oversized sweaters en lange vesten tot aan grote sjaals en beanies. De collectie is kenmerkend door de grove patronen, ruches en opvallende mouwen.

 

Alle typen wol zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals katoen en baby Alpaca. Door het mengen van verschillende soorten wol wordt tijdens het maken van de items een uniek brei effect gecreëerd. De kits uit de Avant Garde collectie zijn een mooie uitdaging voor de leergierige breiers die hun breivaardigheden willen verbeteren en unieke fashionable items willen creëren. Ga jij de uitdaging aan? Enjoy Avant Garde!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!
Let's stay home with We Are Knitters

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd toen ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.