Plaids & Home-deco '19Plaids & Home-deco '19
terug naar pressroom

Plaids & Home-deco '19

We Are Knitters lanceert begin februari 2019 hun Plaids & Home-deco collectie. Naast dat er pakketten zijn om truien, cardigans, beanies en sjaals te maken, brengt deze nieuwkomer nu 6 verschillende breipakketten op de markt om je huis leuk aan te kleden!


Deze kits zijn de perfecte tool om jezelf volledig tot rust te laten komen en wanneer ze af zijn, vormen ze een prachtige toevoeging aan je interieur. Warme dekens, hippe mandjes of een knuffel Alpacorn, er is niets dat jij niet kunt breien. De natuurlijk geproduceerde materialen zorgen voor een aangename feel en met de verschillende soorten wol creëer je de meest originele items. De kits worden gemaakt voor breiers van elk niveau, dus ook jij kunt aan de slag. Ontdek zelf hoe leuk het is om je eigen huisaccessoires te maken!

 

We Are Knitters maakt DIY-breikits voor dames- en herenkleding, kinderen, accessoires en home-deco. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien. Dit snel groeiende breimerk werd in 2012 opgericht door Pepita Marin en Alberto Bravo, twee gedreven Spanjaarden die een terugkomende trend zagen aankomen en erop zijn gesprongen.

 

Gebruik van 100 % Peruaans wol 

Het ontwerp van de Alpacacorn in deze nieuwe ''Blankets & Decor'' collectie is niet zo gek, wanneer je weet dat elke bol die ze verkopen gemaakt is van 100% natuurlijke, Peruaanse vezels. 

Het WAK-team trok enkele maanden geleden naar Peru om met hun eigen ogen te zien waar hun legendarische wol geproduceerd wordt. 

 

In The Highlands van Peru, dichtbij de Andes, wonen de schapen, alpaca’s en vicuña’s die worden gehoed en verzorgd door de lokale families. Schapen en alpaca’s kunnen tot 12 jaar oud worden, maar hun vacht wordt enkel in hun eerste 8 jaren gebruikt. Eén keer per jaar bevallen de alpaca’s van een jong en slechts eenmaal per seizoen worden ze geschoren. Dit maakt hun wol enorm waardevol materiaal. 


We Are Knitters legt een grote focus op milieubewust business doen. Ook dragen ze hun steentje bij aan de ontwikkeling van lokale gemeenschap. Een kleine moeite voor WAK, maar een grote hulp voor hen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

Over

 

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd doordat ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien. Bij elk pakket heb je de keuze uit vier verschillende soorten luxueuze garen van gemaakt van 100% Peruaans wol.