Love is all you knit Love is all you knit Love is all you knit Love is all you knit
terug naar pressroom

Love is all you knit

Valentijnsdag kruipt dichterbij en is natuurlijk het uitgewezen moment om iemand te laten weten dat je om ze geeft. We Are Knitters weet dat liefde onbetaalbaar is, en wilt dit daarom graag met iedereen delen.

 

Liefde is hartjes breien 

Hoe kun je beter je liefde uiten, dan met een zelfgebreid hartje? Daarmee geef je niet alleen aan dat je van diegene houdt, maar je geeft ook nog eens iets van eigen hand. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is 1 bol We Are Knitters Petite Wool van 100 gr en de 8 mm breinaalden. Het patroon is gratis via de We Are Knitters website te downloaden. 

 

Sharing is caring

We are Knitters speelt dit jaar op een creatieve manier in op Valentijn, door een patroon te ontwerpen voor een extra lange sjaal, die je samen met je geliefde kunt dragen. Een mooie symbolische manier om te laten zien dat liefde met iedereen gevierd kan worden. Gemaakt van 5 strengen dikke wol in de kleur van de liefde, kun je deze sjaal met je beste vriend, je familie, je geliefde of zelfs met je huisdier delen. 


Waarom breien met We Are Knitters? 

Met de WAK-pakketten vergeet je de wereld om je heen, ontspan en maak iets moois met je eigen handen! De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien. Bij elke pakket heb je de keuze uit vier verschillende soorten luxueuze garen van gemaakt van 100% Peruaans wol. Op de We Are Knitters website kan je ook een kijkje nemen naar instructiefilmpjes en de leuke creaties die zijn gedeeld door je voorgangers. 


Met wie deel jij je zelf gebreide We Are Knitters sjaal of wollen hart op 14 februari? Deel je creaties met de Hashtag #Weareknitters!
Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

 

 

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd doordat ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien. Bij elke pakket heb je de keuze uit vier verschillende soorten luxueuze garen van gemaakt van 100% Peruaans wol.