Let's stay home with We Are KnittersLet's stay home with We Are KnittersLet's stay home with We Are Knitters
terug naar pressroom

Let's stay home with We Are Knitters

Het zijn bizarre tijden en we brengen meer tijd in huis door dan dat we gewend zijn. Bij velen slaat de verveling inmiddels toe. We Are Knitters biedt de oplossing, breien!
 
Breien was nog nooit zo makkelijk, en dus de ideale hobby om samen met je kinderen op te pakken. Ook huisdieren worden niet vergeten, brei alleen of samen met je kids de leukste items voor je geliefde pets. 
 
Mini WAK: breien voor kids!
Kunnen kinderen breien? Natuurlijk kunnen ze dat! Sommige patronen van de Mini We Are Knitters collectie zijn zo gemakkelijk te breien, dat zelfs kinderen van 6 jaar dit kunnen volgen. Bovendien is breien een uniek spel dat de intellectuele groei van een kind kan bevorderen op vlak van concentratie, geduld, prestatie, en bovenal plezier!
 
Huisdieren
Katten, honden en andere dieren binnen de familie kunnen ook profiteren van jouw breikunsten. Er is van alles te creëren voor huisdieren. Vooral in Nederland kunnen dieren soms wel een lekkere warme trui of vest gebruiken. Zin om die vrije uren thuis nuttig te besteden? Kies uit één van de kits en verras je kleine vrienden met een waardevol eigen gebreid cadeau. 
 
We Are Knitters is verkrijgbaar via de webshop. Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters