It takes balls to knitIt takes balls to knit
terug naar pressroom

It takes balls to knit

Je hoeft je breiwerkje niet meer angstvallig te verstoppen wanneer er iemand binnenkomt. De tijd dat breien gezien werd als ouderwets, saai en kneuterig, is al lang voorbij. Breien is hip! Ook schijnt breien een gunstig effect te hebben op je hersenen waardoor je er rustiger en creatiever van wordt. Eigenschappen die we allemaal goed kunnen gebruiken, met de kerstchaos voor de deur!

 

Het inmiddels internationale breimerk We Are Knitters speelt hier mooi op in door dit oude ambacht nieuw leven in te blazen en het te transformeren in iets moderns en stijlvols. In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd doordat ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien. Bij elke pakket heb je de keuze uit vier verschillende soorten luxueuze garen van gemaakt van 100% Peruaans wol.

 

Wave collectie
The Wave is één van de prachtige We Are Knitters collecties bestaande uit 100% natuurlijk schaap wolvezel. Door de manier van spinnen heeft het garen verschillende diktes, wat een uniek effect en textuur creëert in je knits.

 

Breien voor dummies 
Mocht je nog nooit een breinaald hebben aangeraakt, geen zorgen! De breisets zijn beschikbaar voor breiers van alle niveaus en in elke set is er een patroon dat zorgvuldig alles stap voor stap uitlegt. Voor de echte brei dummies onder ons, zijn er verschillende instructievideo’s op de WAK website beschikbaar.

 

#partywithwak
Wil je eens wat anders dan een saaie borrel, organiseer dan je eigen We Are Knitters knitting party. Via de website kan je een favoriete breikit bestellen en 3 vrienden uitnodigen voor je breiparty. Hierdoor word je automatisch WAK-ambassadeur, en geniet je van allerlei kortingen. Elke deelnemer ontvangt vervolgens de patronen van het door jouw gekozen pakket. 

 

We are Knitters organiseert ook officiële WAK knitting parties, deze worden door WAK-ambassadeurs georganiseerd en begeleid. De Breifeestjes zijn een leuke, creatieve en makkelijke manier om plezier te hebben met je vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesses.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters