terug naar pressroom

How to dye your hanks movie

#borntodye kit

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
Een zomers interieur met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

Wil je juist meer of iets minder kleur toevoegen aan je zelfgebreide We Are Knitters items? De Hand-Dyed yarn collectie maakt dit mogelijk. Door de wol in de verf te dompelen, bepaal je zelf hoe donker of licht het item wordt. Op deze manier brei je niet alleen jouw unieke item, maar bepaal je ook jouw unieke kleur!
 
De Hand-Dyed kit bestaat uit 4 verschillende kleuren, een fixer, handschoenen en een patroon met instructies. Eind juli wordt de kit officieel gelanceerd, maar je kunt nu al een pre-order plaatsen!
 
We Are Knitters is verkrijgbaar via de webshop. Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

 

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd toen ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.