Een zomers interieur met We Are Knitters
terug naar pressroom

Een zomers interieur met We Are Knitters

Geïnspireerd door zonnige Mexicaanse bestemmingen, ontwierp We Are Knitters 6 verschillende breipakketten om de mooiste accessoires voor in huis te creëren.

 

De kits zijn de perfecte tool om heerlijk te ontspannen en wanneer jouw breicreatie af is, vormt het een mooie toevoeging aan het interieur. Kies uit verschillende ontwerpen; van mooie manden en zachte dekens tot stijlvolle kussens. Alle soorten wol zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zonder acryl. Met de verschillende patronen creëer je de meest unieke handgemaakte items. De kits worden gemaakt voor breiers van elk niveau, dus iedereen kan aan de slag. Ontdek zelf hoe leuk het is om je eigen decoraties voor in huis te maken en geef je huis die extra zomer touch! 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Unieke winter musthaves met We Are Knitters
We Are Knitters: Men's Collection
We Are Knitters: Breien voor mannen!
Let's stay home with We Are Knitters

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA We Are Knitters

In 2012 werden de Spaanse oprichters Pepita Marin and Alberto Bravo geïnspireerd toen ze in een New Yorkse metro een jong meisje met dikke wol zagen breien. Ze beseften hoe populair de doe-het-zelf trend is geworden onder jongeren in steden als New York en Parijs. 

 

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.