Introductie Sweet Treats Polly
terug naar pressroom

Introductie Sweet Treats Polly

Ontmoet Polly: een romantisch, modern parfum van Ted Baker

De Ted’s Sweet Treat parfums van Ted Baker zijn klassiek, zacht en vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook modern. Ontworpen voor vrouwen die houden van een verfijnde geur met persoonlijkheid en glamour.

 

Maak kennis met Polly: een volwassen, doch meisjesachtige geur voor iedere avond uit. Polly is vaak te laat, maar ze is altijd het wachten waard. Alle ogen zijn op Polly gericht wanneer zij ergens binnen loopt. Ze laat een spoor van meisjesachtige charme en gebroken harten achter.

 

Heerlijk fruitig met topnoten van mandarijn, rode bes en perzik. Met een hart vol jasmijn, kamperfoelie en pioenroos. Dankzij een vleugje barnsteen, vanille en witte muskus is Polly het ultieme buurmeisje en een hopeloze romanticus.

 

Waar neem jij Polly mee naartoe?

 

PRODUCT INFORMATIE

Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 30ml - €29,99

Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 50ml - €39,99

Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 100ml - €49,99

Ted Baker Sweet Treats zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Ted Baker geuren, neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Over Ted Baker

Erfgoed van Brits maatwerk gecombineerd met een door en door eigentijdse blik. De algehele aanpak van Ted is gericht op zijn niet-aflatende aandacht voor detail en vaste toewijding aan kwaliteit. Het zijn de kleine details die ervoor zorgen dat de producten van Ted Baker zich onderscheiden.