Teatoxen: de lekkerste en makkelijkste manier om gezonder te levenTeatoxen: de lekkerste en makkelijkste manier om gezonder te leven
terug naar pressroom

Teatoxen: de lekkerste en makkelijkste manier om gezonder te leven

Het nieuwe jaar is begonnen, bovenaan je lijstje met goede voornemens staat met stipt op 1: gezonder leven. Teastreet biedt alvast steun: wist je bijvoorbeeld al dat het drinken van vier koppen groene thee per dag je gezondheid stimuleert? Dit wordt ook wel Teatoxen genoemd. Door het grote assortiment aan verschillende soorten en smaken groene thee van Teastreet hoeft teatoxen op basis van groene thee zeker niet saai te zijn. Dit maakt het kwijtraken van die kerst-kilo’s een stuk sneller én makkelijker. 

 

Voordelen van groene thee

Groene thee heeft vele voordelen. Het helpt onder andere bij gewichtsverlies:

  • De antioxidanten in groene thee verhogen de warmteproductie in ons lichaam,
         waardoor we automatisch meer vet verbranden
  • Het versnelt de stofwisseling in ons lichaam waardoor er meer calorieën verbrand worden.
  • Het drinken van groene thee geeft je een vol gevoel, waardoor je minder behoefte hebt aan eten.
  • Als laatste heeft het een rustgevende werking, waardoor je stress vermindert,
         wat je energielevel weer op peil brengt.

De reden dat groene thee een positieve invloed op je gezondheid heeft komt doordat groene thee een van de minst bewerkte theesoorten is. Het bevat de meeste antioxidanten en natuurlijke polyfenolen. Polyfenolen zijn chemische verbindingen die veelal in groente en fruit voorkomen en wat ze zo gezond maken.

Om het teatoxen net wat leuker en interessanter te houden, heeft Teastreet een groot assortiment aan groene thee. Of je nu van zoet of fris houdt, Teastreet heeft het. Zo wordt elke kop groene thee een beleving.

 

Bereiden van groene thee

Wanneer je groene thee laat trekken in een te hoge temperatuur, krijgt het een bittere smaak. De manier waarop je groene thee klaarmaakt is hierom belangrijk, zodat de kwaliteit van de thee het beste bewaard zal blijven. Bereid groene thee met een temperatuur van 70 – 80 graden. Je laat het water een paar minuten afkoelen voordat je de groene thee in het water laat trekken. Een snellere methode is het mengen van 4/5 kokend water met 1/5 koud water. Het is natuurlijk ook van belang dat je groene thee gebruikt van goede kwaliteit.

Teastreet heeft de volgende suggesties voor een heerlijke teatox:

Groen – Sencha Kombucha (Nieuw)
Groen – Crispy Morning
Groen – Cool Mint
Groen – Lovely Jasmine

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Proeven! Lente thee waar bloemen in verwerkt zijn
Teastreet laat je hart sneller kloppen
“Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn kopje vind”
Teastreet op kantoor

LINKS

Teastreet

SOCIAL MEDIA Teastreet

Over Teastreet

De thee van Teastreet onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en smaak, maar is door de unieke verpakkingen tevens een lust voor het oog. Teastreet is het kwaliteitsmerk van losse bladthee en eigentijdse accessoires en maakt het drinken van thee tot een modern ritueel. Het merk kent in de basis acht verschillende theesoorten en varieert hiermee van zachte pure thee tot verkwikkende smaakvariaties. De webshop van Teastreet biedt dan ook voor iedereen een geschikte thee voor elke stemming en voor elk moment van de dag.