Teastreet op kantoorTeastreet op kantoor
terug naar pressroom

Teastreet op kantoor

Maak indruk op zakenrelaties met de kwaliteitsthee van Teastreet

Goede koffie wordt tegenwoordig op de meeste plekken geschonken, maar het aanbod van kwaliteitsthee op kantoor is schaars. Hoewel er vaak gekozen kan worden uit verschillende smaken, lijkt de kwaliteit soms ver te zoeken. Dit was een doorn in het oog voor Barbara Veldhuizen, theesommelier en oprichtster van Teastreet. Om deze reden richt zij zich met Teastreet op het eenvoudig en snel serveren van hoge kwaliteit losse blad thee.
 

Thee op kantoor
Maak indruk op gasten, zakenrelaties of collega's door ze te laten genieten van losse blad thee van hoge kwaliteit. Losse thee complex? Zeker niet. Teastreet heeft het handige Kick Start pakket samengesteld, waar alle essentials in zitten om snel en gemakkelijk een heerlijke kop thee te zetten.

 

Ontdek thee
Teastreet is ontstaan vanuit de overtuiging dat er nog veel te ontdekken is over thee. Waarom drinken we thee alleen op de geijkte momenten en variëren we slechts met 1 of 2 soorten? Op de teastreet.nl zijn meer dan 100 variëteiten losse thee te vinden, van delicate pure thee, verrassende blends en smaakvolle kruideninfusies. Bij elke thee staat de smaak, ingrediënten, hoeveelheid cafeïne en een zetadvies vermeld. Daarnaast is op de website meer informatie over de theesoorten te vinden, over het bereiden van thee en mooie combinaties van thee en eten. 

over Teastreet

Teastreet is in 2013 opgericht. Barbara heeft jarenlang gewerkt als marketeer bij Unilever, Albert Heijn en het Rijksmuseum. In 2013 besloot ze dat het tijd was om thee op een nieuwe manier te presenteren. Een theemerk die de diversiteit van thee naar voren brengt. What’s in your cup?