Teastreet laat je hart sneller kloppenTeastreet laat je hart sneller kloppen
terug naar pressroom

Teastreet laat je hart sneller kloppen

Liefde gaat door de maag. Het is een eeuwenoud begrip. Dit geldt lang niet alleen voor eten, weet Teastreet. Daarom heeft het theemerk - met de liefde in gedachten - speciale theesoorten geselecteerd waarvan de vlinders in je buik zullen verdubbelen. Zo dwarrelen er bij de “Sweetheart” zwarte thee blend kleine, roze hartjes in je theekop.

 

Speciale liefdes smaken

Dankzij Teastreet hangt de liefde rondom Valentijnsdag niet alleen in de lucht, maar ook in je theekopje. Teastreet heeft voldoende liefdevolle thee blends om uit te kiezen, zodat ook jij de ware (theeblend) vindt. Hoe kan het ook anders met theesoorten zoals de zwarte "Sweetheart" thee met échte hartjes. Liefde hang in de lucht met de geur van rozenblaadjes en een vleugje aardbei in de "Love is in the Air" groene thee. De combinatie van witte en groene thee met de tropisch fruit geeft de "Crazy in Love"  thee blend een unieke smaak. Of je nu in je eentje, of met je lover, van deze speciale Valentijnsdag thee blends geniet: vlinders in je buik zijn gegarandeerd. 

 

Over Teastreet

De thee van Teastreet onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en smaak, maar is door de unieke verpakkingen tevens een lust voor het oog. Teastreet is het kwaliteitsmerk van losse bladthee en eigentijdse accessoires en maakt het drinken van thee tot een modern ritueel. Het merk kent in de basis acht verschillende theesoorten en varieert hiermee van zachte pure thee tot verkwikkende smaakvariaties. De webshop van Teastreet biedt dan ook voor iedereen een geschikte thee voor elke stemming en voor elk moment van de dag.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Proeven! Lente thee waar bloemen in verwerkt zijn
“Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn kopje vind”
Teatoxen: de lekkerste en makkelijkste manier om gezonder te leven
Teastreet op kantoor

LINKS

Teastreet

SOCIAL MEDIA Teastreet