Proeven! Lente thee waar bloemen in verwerkt zijnProeven! Lente thee waar bloemen in verwerkt zijn
terug naar pressroom

Proeven! Lente thee waar bloemen in verwerkt zijn

20 maart is het zover: de lente begint! Dag koude dagen en hallo zonnestralen, vogels die fluiten en bloemen die ontwaken. Om dit lentegevoel te versterken heeft thee-sommelier Barbara Veldhuizen haar favoriete theesoorten voor dit seizoen geselecteerd. Proef de lente in je kop met deze theeblends verwerkt met bloemen.

 

Bloemige lente smaken

De dag begint goed met de combinatie van zonnebloesem, rozenblaadjes en korenbloem in de groene thee Morning Sunrise. Wil je juist uitrusten na een lange dag? Met de bloemige fruit mix van lavendel, bloesem en appel in de Hang Loose thee, kom je even helemaal bij. Deze thee is cafeïnevrij. 

 

Wat de Sweet Rose zo aantrekkelijk zacht maakt, zijn de rozenblaadjes die gemengd zijn met jonge blaadjes witte thee. Na het zetten van de thee komt een subtiele smaak van framboos en grapefruit vrij. 

 

Een thee die bordenvol antioxidanten zit, is de Hibiscus Bloesem. Deze bloesem thee is zoetzuur van smaak, bevordert de spijsvertering en  helpt bij een hoge bloeddruk of cholesterol. Ietwat te zuur voor je smaak? Voeg wat honing of suiker toe, adviseert Barbara. 

 

Ga je liever voor een tikje lief, zoet en ondeugend? De rozenblaadjes in de groene sencha thee Miss Piggy zorgen, in combinatie met aardbeien, voor een lichtzoete smaak met een ondeugende vleugje cranberry.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Teastreet laat je hart sneller kloppen
“Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn kopje vind”
Teatoxen: de lekkerste en makkelijkste manier om gezonder te leven
Teastreet op kantoor

LINKS

Teastreet

SOCIAL MEDIA Teastreet

Over Teastreet

De thee van Teastreet onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en smaak, maar is door de unieke verpakkingen tevens een lust voor het oog. Teastreet is het kwaliteitsmerk van losse bladthee en eigentijdse accessoires en maakt het drinken van thee tot een modern ritueel. Het merk kent in de basis acht verschillende theesoorten en varieert hiermee van zachte pure thee tot verkwikkende smaakvariaties. De webshop van Teastreet biedt dan ook voor iedereen een geschikte thee voor elke stemming en voor elk moment van de dag.