Herontdek thee met het Kickstart pakket van Teastreet Herontdek thee met het Kickstart pakket van Teastreet
terug naar pressroom

Herontdek thee met het Kickstart pakket van Teastreet

Het Kickstart pakket van Teastreet biedt alle essentials om snel en gemakkelijk losse blad thee te zetten. Met passie heeft Teastreet een mooie selectie samengesteld die voor iedereen toegankelijk is. 

 

De thee van Teastreet onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en smaak, maar is door de unieke verpakkingen tevens een lust voor het oog. Teastreet is het kwaliteitsmerk van losse bladthee en eigentijdse accessoires en maakt het drinken van thee tot een modern ritueel. Overal: thuis, op kantoor of in de vergaderzaal. De webshop van Teastreet biedt dan ook voor iedereen een geschikte thee voor elke stemming en voor elk moment van de dag.

 

Herontdek thee met het kickstart pakket van Teastreet. Je kunt direct van start met heerlijke losse blad thee. De complete theeset bestaat uit vier soorten thee in glazen potjes, 100 papieren theefilters, een ‘Perfect teaspoon’ theemaatlepel en een stijlvolle houten dienblad van Serax.

Zo geniet je gemakkelijk van de Crispy Morning, Old School Earl Grey,  Honey Bee of Lose Yourself losse bladthee. Happy Steeping!

over Teastreet

De thee van Teastreet onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en smaak, maar is door de unieke verpakkingen tevens een lust voor het oog. Teastreet is het kwaliteitsmerk van losse bladthee en eigentijdse accessoires en maakt het drinken van thee tot een modern ritueel. Het merk kent in de basis acht verschillende theesoorten en varieert hiermee van zachte pure thee tot verkwikkende smaakvariaties. De webshop van Teastreet biedt dan ook voor iedereen een geschikte thee voor elke stemming en voor elk moment van de dag.