terug naar pressroom

Swiss Sense ligt niet wakker van tropische temperaturen

Boxspringspecialist komt met een tropenrooster voor haar klanten in Utrecht

De komende week wordt het warm in Nederland. Heel erg warm. Boxspringspecialist Swiss Sense speelt hierop in door de openingstijden van hun winkel in Utrecht aan te passen naar een speciaal tropenrooster. Bezoekers van de winkel zijn de week van maandag 23 juli tot en met zaterdag 28 juli welkom van 8.00 uur tot 22.00 uur. Zo kunnen zij de extreme hitte gedurende de dag mijden en het hoofd koel houden tijdens hun zoektocht naar het perfecte slaapcomfort. Bovendien zijn er gedurende deze week tropische kortingen en kunnen klanten genieten van smakelijke hapjes.

 

Waan u in Zuid-Europa

Bij Swiss Sense waant u zich deze week even in Zuid-Europa. Dit doet het merk niet alleen door de openingstijden aan te passen naar het zuidelijke voorbeeld, maar ook door u te laten genieten van Mediterrane versnaperingen. Bovendien geniet u van tropische kortingen die kunnen oplopen tot wel €300,- extra kassa korting op geselecteerde boxspringmodellen.

 

Flexibiliteit hoog in het vaandel

Retailers hebben het zwaar te verduren tijdens deze hoge temperaturen. Hun klanten zullen niet graag tijdens het heetst van de dag op pad gaan en stellen hun inkopen liever even uit naar een koeler moment. Door de openingsuren te verruimen in de periode van maandag 23 juli tot en met zaterdag 28 juli kunnen klanten tijdens de wat koelere uren toch terecht voor hun aankopen.  Hiermee benadrukt Swiss Sense dat het flexibiliteit naar haar klanten toe hoog in het vaandel heeft staan. Deze flexibiliteit van Swiss Sense komt reeds naar voren in het feit dat het merk altijd deskundige slaapadviseurs klaar heeft staan om samen met de klant een persoonlijk en uniek slaapsysteem samen te stellen op basis van individuele wensen en behoeften. Het is belangrijk om mee te veren in de markt, die constant in verandering is. Ook ten tijde van veranderende weersomstandigheden.

 

Swiss Sense Utrecht

Kaap de Goede Hooplaan 100A 
Utrecht

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hittegolf in Nederland: zo speelt Swiss Sense hierop in

LINKS

swisssense.nl

SOCIAL MEDIA Swiss Sense

over Swiss Sense

Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit boxsprings en matrassen voor een eerlijke prijs. Als familie Diks maken we dat waar door alles in eigen hand te houden: ontwerp, productie én verkoop. Ontdek jouw ultieme slaapcomfort in een van onze winkels of op www.swisssense.nl.