terug naar pressroom

Hittegolf in Nederland: zo speelt Swiss Sense hierop in

Swiss Sense ligt niet wakker van tropische temperaturen

De komende week verwacht Nederland een hittegolf. Boxspringspecialist Swiss Sense speelt hierop in door de openingstijden van hun winkel in Utrecht aan te passen naar een speciaal tropenrooster. Bezoekers van deze winkel zijn deze week welkom van 8.00 uur tot 22.00 uur. Zo kunnen zij de extreme hitte gedurende dag mijden en het hoofd koel houden tijdens hun zoektocht naar het perfecte slaapcomfort. Met deze unieke actie toont Swiss Sense dat het luistert naar de klant en te allen tijde probeert in te spelen op veranderingen in de markt en de behoeften van de klant.

 

Flexibiliteit hoog in het vaandel

Retailers hebben het zwaar te verduren tijdens deze hoge temperaturen. Hun klanten zullen niet graag tijdens het heetst van de dag op pad gaan en stellen hun inkopen liever even uit naar een koeler moment. Door de openingsuren te verruimen in de periode van maandag 23 juli tot en met zaterdag 28 juli kunnen klanten tijdens de wat koelere uren toch terecht voor hun aankopen. De gerenommeerde retailer toont hiermee aan dat het niet alleen luistert maar ook daadwerkelijk proactief inspeelt op de behoefte van de klant. Bovendien benadrukt Swiss Sense op deze manier dat het flexibiliteit naar haar klanten toe hoog in het vaandel heeft staan. Het is belangrijk om mee te veren in de markt, die constant in beweging is. Ook ten tijde van veranderende weersomstandigheden.

 

Net als in Zuid-Europa

Bij Swiss Sense waant de klant zich deze week even in Zuid-Europa. Dit doet het merk niet alleen door de openingstijden aan te passen naar het zuidelijke voorbeeld, maar ook door de klanten te laten genieten van heerlijke Mediterraanse hapjes. Als extra call to action zet Swiss Sense speciale kortingen in.

 

Swiss Sense Utrecht

Kaap de Goede Hooplaan 100A 
Utrecht 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Swiss Sense ligt niet wakker van tropische temperaturen

LINKS

swisssense.nl

SOCIAL MEDIA Swiss Sense

over swiss sense

Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit boxsprings en matrassen voor een eerlijke prijs. Als familie Diks maken we dat waar door alles in eigen hand te houden: ontwerp, productie én verkoop. Ontdek jouw ultieme slaapcomfort in een van onze winkels of op www.swisssense.nl.